patzaw26 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Psia pogoda dzisiaj, dużo zajęć zdalnych i w głowie siadł pomysł na werta i ewentualnie 2 w 1 jeśli się uda. Póki co zostało zainstalowanie obciążenia i pozostałych oczek. Pozdrawiam, zaglądających 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ciekawa konstrukcja może z tego wyjść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Trochę dzisiejszych rybek na bezstery z 26 strony, ślizgacze oraz baardzo stare sterowce z pierwszych stron wątku jak widac dają dalej radę. Ogólnie wyjechał kleń, 4 bolki i dwa się spięły. Zabawa była konkretna. Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Po raz kolejny ślizgacz 9cm i wyrównałem swoje skromne PB czyli 73cm Drugi mniejszy niestety spadł. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dobry! Mało jestem na forum ostatnio, czasem nawet raz na miesiąc :/ Pana "mufa", moje klenie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dzięki „Panie” za foty. Fajnie ze wypociny coś łowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dzis dotarły wobki od kolegi Patzaw26 i sa naprawde fajne slizgacz 9cm i mniejsza sieczka wygladaja ciekawie,zobaczymy ci na to majowe bolenie powiedza.Bo chrabaszcze łykna bez zastanowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Dawno mnie tu nie było... moje ulubione boleniowki na każda wodę, od których nie wyobrażam sobie rozpocząć wędkowania piękne to one jakieś nie są ale spełniają swoje podstawowe zadanie czyli łowią Dł 6 cm, waga z uzbrojeniem +\- 7,5 g Pozdrawiam zaglądających Zdjęcia w rożnym świetle tak żeby złapać kolorki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wobler niemusi wcale byc ładny,a mam i widziałem takie które strasza a twój jest ok,i na dodatek posiada najwazniejszy aspekt ,łowi ryby a wiele pieknie wygladajacych wobków ma z tym problem pomimo ze sa dopieszczone,ale tez kazda woda rzadzi sie swoimi prawami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Tym razem nowe woblery o pracy zbliżonej do małych 6 9cm i 12 g bez uzbrojenia. Te wizualnie są już ładniejsze choć na zdjęciach nie widać dobrze przejść kolorów itd. Dwa kolorki. Jeden z akcentowana łuska oraz klasyczna oliwka Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Pogoda na południu Polski jest jaka jest, także była chwilka czasu w weekend na wykończenie starych leżaków Wszystko ciapkane farbami od kolegi Bolen30. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Stara "bida" Pozdrawiam zaglądających 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Monotonni ciąg dalszy Ale będzie coś nowego 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Dobra robota ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) Tak jak pisałem wcześniej coś nowego czyli bezstery do głębszego łowienia. Udało się wstępnie wykończyć model z postu nr #526. Malowanie klasyczne, skromne tak jak dawniej. Teraz jeszcze testy na rybach 8cm 17 g wagi bez uzbrojenia. Edytowane 22 Lutego 2022 przez patzaw26 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Nieco inny bezster a raczej jerk boleniowy „Wolf”. Parametry 10cm i +\- 25g bez uzbrojenia. Oprócz mega lotności przez jego wagę oraz to, że idzie w powietrzu jak pocisk, charakteryzuje się mocnym lusterkiem podczas wolnego prowadzenia oraz bujania prawo lewo takim trochę „V” przy szybszym prowadzeniu. Wobler pracuje pod powierzchnia wody. Ciężko go wyciągnąć ponad powierzchnię. W zeszłym sezonie dał sporo boleni zwłaszcza na jesień. Często jako przylow trafiały się tez klenie i szczupaki. Pozdrawiam zaglądających 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Wygląda ciekawie???? ciężki skurczybyk???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Wagowo jest go trochę jednak kształt jest naturalny tak że nie wygląda jak gruba parówa Edytowane 4 Maja 2022 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 (edytowane) Wczoraj wygrzebałem z pudełka oto tego jego moscia. Mówie- a co to za brzydal...Skoro już mi sie rzucił w oczy mówie zobacze jak lata i sie prowadzi. Rzuciłem i ledwo obróciłem korbką JEB!Sezon otwarty wobkiem jak sie dzisiaj okazało Patryka.Fajna produkcja która leci jak pocisk a da sie prowadzić po samej powierzchni Edytowane 16 Maja 2022 przez wojti80 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Dzięki wielkie za odkurzenie wątku i gratuluję ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Coś wypełzło chwile czasu minęło od ostatnich wyprodukowanych sztuk. Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Wszystkiego Najlepszego Patryku!Wielu wspaniałych chwil nad wodą i więcej czasu na tworzenie przynęt, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Wszystkiego Najlepszego Patryk 100 lat !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Dzięki wielkie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Było troszkę czasu na wykończenie „staroci” 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi