patzaw26 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Trochę 6-tek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) 6-tka na robocie. Foto podesłane przez kolegę Edytowane 29 Lipca 2022 przez patzaw26 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 6-tka w rękach Kacpra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Mi tez się czasem coś uwiesi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Przyzwoity klusek na „baryłkę” z pierwszych stron wątku. Jak to mówią stare ale jare niestety udało się wciąć tylko jedno z 5 brań, przez nie sprawdzenie kotwicy w kilkuletnim wobku ???? Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Po wnikliwej kontroli jakości, można zabierać się za oklejanie ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Udało się wykończyć nieco wobków rozpoczętych w styczniu. Modele standardowe 6 i 9cm o wagach 9,5g oraz 17,5 g Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez patzaw26 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Powrót pod dłuuugiej przerwie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Trochę 6-tek. C721E949-E2F8-4B96-BBA1-3EAC364EAF33.jpeg 309874C2-B7C8-492E-B5E3-5F28CBF831F9.jpegKupiłem po jednym ślizgaczu 6 i 9 cm. 6cm dzis użyłem nietypowo bo na stojącej wodzie, głębokość maks 1m z roślinnością pod powierzchnie. Ten wobek otworzył mi wodę, ale nie boleniową, lecz szczupakową ;P Dokładnie 11 sztuk wyjętych (zdjęć nie wstawiam bo największy 67cm, nie łapie się na limit forum) i dwa spady. Jak będzie na rzece, to okaże się w ciągu kilku dni. Szczerze polecam Patryka wyroby. Dopieszczone i łowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Kupiłem po jednym ślizgaczu 6 i 9 cm. 6cm dzis użyłem nietypowo bo na stojącej wodzie, głębokość maks 1m z roślinnością pod powierzchnie. Ten wobek otworzył mi wodę, ale nie boleniową, lecz szczupakową ;P Dokładnie 11 sztuk wyjętych (zdjęć nie wstawiam bo największy 67cm, nie łapie się na limit forum) i dwa spady. Jak będzie na rzece, to okaże się w ciągu kilku dni. Szczerze polecam Patryka wyroby. Dopieszczone i łowne Mi VOLF też otworzył wodę.... jeden raz... pierwszy i ostatni zarazem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Trochę rybek na "Ślizgacza" w wersji 9cm. Na koniec zameldował sie fajny bolo 70 z małym plusem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca (edytowane) Po raz kolejny ślizgacz 9cm Wyskoczyłem dosłownie na 2h na zupełnie nowy odcinek rzeki, ktory kojarzyłem bardziej z wyjazdów nad rzekę z rodzicami za dzieciaka. Nic się zbytnio nie działo. Złożyłem już nawet wędkę i siedząc na kamieniu obserowwałem rzekę. Po jakiś 20 minutach usłyszałem uderzenie jakies 15 metrów nizej mnie. Rozłożyłem wędkę na nowo, 3 rzuty i zamelodwał się sprawca "zamieszania" Edytowane 20 Lipca przez patzaw26 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi