patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Cos na sumka . Material olcha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ster też odpowiedni ale kotwice już nie fajnie się zapowiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Dla lekarza ten wobler ? https://img7.dmty.pl..._zibi77_600.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jaka grubość drutu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Kotwiczki tylko do testów, takie akurat mialem w domu stery dopiero zamowilem beda o wiele grubsze Drut 1mm Edytowane 5 Stycznia 2018 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Dla lekarza ten wobler ? https://img7.dmty.pl..._zibi77_600.jpgDla dentysty miedzy zęby byle by duża suma byla :D Edytowane 5 Stycznia 2018 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Kotwiczki tylko do testów, takie akurat mialem w domu Drut 1mmNo to chyba wystarczy ☺ Edytowane 5 Stycznia 2018 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 No to chyba wystarczy ☺Miejmy nadzieję stelaz jeszcze wzmicniony nicia i zaklejony klejem takze mysle ze da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Dla dentysty miedzy zęby Jo pitole http://humorek.com.pl/upload/images/large/2014/06/nowoczesny_dentysta_2013-10-31_19-31-05.jpg Edytowane 5 Stycznia 2018 przez TOMI803 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Miejmy nadzieję stelaz jeszcze wzmicniony nicia i zaklejony klejem takze mysle ze da radę Ja bym wolał okrecać drut kilka razy ☺ Edytowane 5 Stycznia 2018 przez bencur 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ja bym wolał okrecać drut kilka razy ☺Będę musial spróbować to poki co model testowy, nigdy w zyciu nie mialem styczności ani z sdr ani z woblerami pod suma także najpierw chcialem zobaczyc czy to w ogole bedzie pracować ale dziękuję bardzo za sugestie na pewno sie przydadzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Ja też sumowych nie robiłem ale widzę jak koledzy z jerka robią i wiem co potrafi sum ???? Edytowane 6 Stycznia 2018 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Kolejny zestaw dla kolegi Wojtka Tym razem mialy wyjść ślizy, strzeble i kielbie. Jak wyszlo oceńcie sami Edytowane 10 Stycznia 2018 przez patzaw26 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Patryk super ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wspomniane wyżej wobki sumowe dl. 12cm waga ok 60gr. Materiał olcha. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wobki super. SzcEgólnie ten drugi od góry. Na testy poczekają do czerwca. Sprawdzimy na Wiśle. Jest jeszcze jeden projekt ale to pogadamy jak podjadę odebrać 12-tki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Chwilę mnie nie było ale coś tam się udało wydłubać Ostatnie ferie zimowe idą pełną parą także trzeba wykorzystać jak najlepiej ten czas. Wobki to stare baryłki xxl, które mają na koncie już nie jednego klenia 50+ (http://jerkbait.pl/topic/65195-woblery-pz/page-10). Są to woblery na duże i średnie rzeki. Mega lotne. Dł to 29 mm zaś waga +/- 3,45 gr także jest czym machnąć Pozdrawiam... C.D.N Edytowane 15 Lutego 2018 przez patzaw26 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Odlewy czy ręczna robota ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Bardzo estetyczne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Konkretne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Odlewy czy ręczna robota ?Niestety i stety na dzien dzisiejszy wykonuje 90% woblerow z pianki, jakies tam z lipki się trafia ale do mojego pudełka. Sam lowie na te piankowe i różnicy nie widzę, ryby łowią jak widać oczywiście modele wzorcowe wykonane byly w drewnie także dla ścisłości nie są to broń Boże kopie Dzięki Panowie za dobre słowo staram się na ile mogę Edytowane 15 Lutego 2018 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja nie twierdzę że wyglądają źle lub że są gorsze ☺pytam bo są ładne i powtarzalne ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Sam mam ochotę pobawić się w odlewy tylko niestety nie mam o tym zielonego pojęcia A słyszałem że to wcale nie jest takie proste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Sam mam ochotę pobawić się w odlewy tylko niestety nie mam o tym zielonego pojęcia A słyszałem że to wcale nie jest takie prosteNa początku z odlewaniem jest trochę zabawy.. Ale jak opanujesz to idzie już lepiej. Najwięcej czasu schodzi przy zrobieniu form..Z piany jeszcze nie próbowałem, jedynie żywica FC52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja nie mam pojęcia ani o żywicy ani o pianie. Gdybym miał się od kogo nauczyć to chyba bym się nie zastanawiał choćby ze względu powtarzalnosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi