patzaw26 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Powrót do "mrówek" tym razem dostały trochę więcej obciążenia i są w wersji tonącej, ale za to zyskały bardzo dużo na lotności (dzisiaj ustawiałem i przy żyłce 0,20 latały ok 30m) , praca pozostała taka sama Następnym razem może pokuszę się wstawić im nóżki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Będzie co rwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 I jeszcze taki jerk. Długość 9 cm waga 25 gr, wolno tonący. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Postanowiłem spróbować zrobić parę modeli testowych bezsterowych boleniówek, jako że nie mam kompletnie doświadczenia w bezsterach jak na pewno można zauważyć korpusy są wzorowane na woblerach innych kolegów ale bebechy już ustawiał po "swojemu" jutro zobaczymy jak to pracuje w wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Złota rybka 12cm 16gr na duże bolki zobaczymy jak działa bez steru, jeżeli się nie uda to wkleję ster Edytowane 8 Lutego 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Niezły pocisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A tak wyglądają "mrówki" z nóżkami Oraz nowy wobek, który w 2016 dał mi bardzo dużo rybek w tym PB 48cm Może wstawię im też nóżki ale to tylko do swojego pudełka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Zapomniałem napisać parametrów tych nowych. Waga ok 3 gr, dł 3cm praca dosyć agresywna Edytowane 14 Lutego 2017 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Mała partia na wykończeniu, pozostaje tylko uzbroić i ustawić. Wobki pracują 5-10 cm pod woda ale jeżeli podniesiemy kij do góry momentalnie możemy nimi smużyć. Woblerki pływające dł 28mm. I fotka z letnich testów, niestety słabej jakości :/ PB 48cm Edytowane 28 Lutego 2017 przez patzaw26 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 I takie nowe uklejeczki 3,5 cm. Moje pierwsze małe rybkopodobne woblery, praca drobny X lecz o dosyć mocnej amplitudzie. Myślę, że skuszą klenie jak i pstrągi lecz ostateczny werdykt dadzą ryby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A te zielone mrówki machnij z jasnym brzuszkiem ,ciapnij trochę plamek ciemnych i fajne żabki wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Trzeba będzie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Oczywiście się pomyliłem: praca ogonkowa, drobny X ale nie o dużej amplitudzie tylko o dużej CZĘSTOTLIWOŚCI... człowiek czasem kompletnie nie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Najwyższy czas uzbroić się na majowe bolenie, więc zrobiłem trochę moich najprostszych ale za to najskuteczniejszych boleniówek jakie robiłem. Nie wyglądają bajecznie ale o to chodziło Muszę jeszcze popracować nad skrzelami i oczka malowane ręcznie chyba będą ładniej wyglądać. Ale za parę dni się okaże Dł 9,5 cm I nowy wobler z myślą o sandaczu ale również i boleniu. Wykonany na tym samym korpusie tylko z mocniejszą pracą i głębiej schodzący. Bardzo zadowalająca praca i przede wszystkim stabilny w mocnym nurcie Edytowane 31 Marca 2017 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Nie obijasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Trzeba bylo ruszyc dupsko z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 I kolejne klasyki, tym razem z malowanymi oczami. Według mnie wyglądają w takich lepiej niż w błyszczących plastikach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Panowiw i Panie potrzebna pomoc dla kolegi z formu. Jeżeli tylko możecie pomóc serdecznie zachęcam. http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wstyd się przyznać ale zrobiłem parę reali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Patryk wstydź się wstydź i rób swoje czego aż tak z przodu oczko do mocowania dałeś??? Napisz coś więcej waga i długość Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACHU1971 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wstyd się przyznać ale zrobiłem parę reali Bardzo fajne a nawet świetne te Twoje reale, czy już testowane , ciekaw jestem ich pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Wstydzę się bo wbrew pozorom zrobić odlew to nie taki problem, a wystrugać w drewnie to inna bajka. Dł 8,5cm waga bez kotwic 12,5 gr. Oczywiście nad wodą testowane i to aż za bardzo, może jak będzie przejrzysta woda to uda się coś nakręcić. Oczko celowo dałem do przodu, dzięki temu uzyskałem pracę sterowca Tzn mogę nimi łowić ekspresem tak jak typową sterową boleniówką. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Znalazłem trochę czasu i wykończyłem trochę wobków Pokombinowałem trochę z kolorami, na żywo wyglądają bardzo fajnie niestety telefon tego tak nie uchwycił :/ "Żuki" I zupełnie nowe malowanie "żuków" ciekawe jak się sprawdzi Teraz parę "mrówek" Stara, dobra, dużaa "Baryłka XXL"-wobek na większe rzeki Oraz nowy model, który dał mi pierwszą rybę sezonu. Woblerek dł 24mm. Myślę że jak rybki brały na niego pod koniec marca to latem też da radę. "Baryłka mini" Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do komentowania Edytowane 7 Maja 2017 przez patzaw26 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Chrabąszcze już zaczęły naloty odpowiedni temat w odpowiednim czasie a kolory, kształty i wielkość rewelacyjne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 "Tynczoki" mają już mokro pod ogonem A tak poważnie, to baryłka mini i żuki w nowym kolorze wyszły super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi