Goodstuff Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 W ramach tegorocznej ochrony tarła troci chciałbym prosić kolegów o cenne informacje na temat aktywności kłusowników w dorzeczu Parsęty. Interesuje mnie Parsęta wraz z dopływami na całej długości rzeki z naciskiem na górne dopływy. Wdzięczny będę również za namiary na tarliska troci, które postaramy się w tym roku monitorować.Z wiadomych względów prosiłbym o przesyłanie informacji za pomocą prywatnych wiadomości.Pozdrawiam,Andrzej Zawłocki/ grupa OSAhttp://www.osa-parseta.pl/https://www.facebook.com/osa.parseta 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodstuff Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dzięki za polubienia Póki co skrzynka pusta, ale mam nadzieję, że ktoś coś..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Chodzę sobie czasem nad Radew popatrzeć co się teraz dzieje, obecnie jak nie ma wędkarzy to rzeczywiście trzeba wykazać większą czujność... jakby co, dam znać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodstuff Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Chodzę sobie czasem nad Radew popatrzeć co się teraz dzieje, obecnie jak nie ma wędkarzy to rzeczywiście trzeba wykazać większą czujność... jakby co, dam znać Jakie rejony odwiedzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Jakie rejony odwiedzasz?PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak zaglądasz na Radew to zakładaj sobie jakąś opaskę np. biało-czerwoną na rękę, żeby Ciebie można było od kłusoli odróżnić , będziemy wiedzieli że swojak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak zaglądasz na Radew to zakładaj sobie jakąś opaskę np. biało-czerwoną na rękę, żeby Ciebie można było od kłusoli odróżnić , będziemy wiedzieli że swojak Nie, no spoko... zazwyczaj chodzę nad rzekę w czapce Mikołaja i czerwonych walonkach.W sumie dość łatwo mnie odróżnić od kłusola, wystarczy zagadać...Znacie? "Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało w nim szpiega: może czapka-uszanka, może walonki, a może ciągnący się za nim spadochron...?" A tak poważnie, to mam nadzieję, że nie ukręcacie głowy każdemu co się nad rzeką w khaki pojawi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) A tak poważnie, to mam nadzieję, że nie ukręcacie głowy każdemu co się nad rzeką w khaki pojawi... No właśnie oszczędzamy tych z umówionymi oznaczeniami hehe Pozdrawiam. Edytowane 9 Listopada 2015 przez pastowany kaban 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodstuff Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 W dorzeczu po ostatnich opadach woda poszła w górę. Ryby będą próbowały dotrzeć do dopływów różnych kategorii.Piszcie Panowie jak tylko macie jakieś informacje o zapędach kłusowników.Otrzymałem do tej pory tylko jedną wiadomość, którą zweryfikowaliśmy i niebawem odstrzelimy jednego czy dwóch pacjentów z widłami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Witam,wczoraj(26-września) rano k. Karlina (od linii do drugiego mostu) zgubiłem okulary - są w etui w kolorze kamuflażu..uczciwego znalazcę proszę o kontaktpozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Witam,wczoraj(26-września) rano k. Karlina (od linii do drugiego mostu) zgubiłem okulary - są w etui w kolorze kamuflażu..uczciwego znalazcę proszę o kontaktpozdrawiamhttps://www.facebook.com/share/p/1FURBNDmSG/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września https://www.facebook.com/share/p/1FURBNDmSG/ dzięki za info - nie miałem konta - czekam na dostęp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) dzięki za info - nie miałem konta - czekam na dostęp...Z tego co wiem, to nie Twoja zguba. Coś innego i znalazca powiadomił, że już sprawa jest załatwiona, cyt.: Właściciel odnaleziony. Temat nieaktualny. Edytowane 1 Października przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi