Sebo0707 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Świetne rybki i świetne zdjęcia , jak ja wam zazdroszczę.Ale mam nadzieję że u Tomasza coś połowię jeszcze w końcówce roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale mam nadzieję że u Tomasza coś połowię jeszcze w końcówce roku. Czyżby Ropa ?@bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie Nad Ropą jeszcze nie byłem ale chciałbym tam kiedyś zawitać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Czyżby Ropa ? Tak właśnie tam się wybieram już od jakiegoś roku i zawsze brak czasu.Ale już z Tomaszem wstępnie mamy ustalony termin.Chcę w końcu połowić zimne klenie na smużaka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Nie Nad Ropą jeszcze nie byłem ale chciałbym tam kiedyś zawitać Tak właśnie tam się wybieram już od jakiegoś roku i zawsze brak czasu.Ale już z Tomaszem wstępnie mamy ustalony termin.Chcę w końcu połowić zimne klenie na smużaka. Widać, że wszyscy chcą nad Ropę Faktycznie rzeczka piękna i kluchy zacne Sam się wybieram już drugi rok i tak mi schodzi, ale może i mi się uda w tym roku tam zawitać, bo w końcu to rzeka po sąsiedzku Edytowane 4 Listopada 2015 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 No to może się większą grupą spotkać i zrobić jakiś mini spot z ogniskiem nad brzegiem i Kapitanem Morganem w herbacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ropa piekna rzeka. Łowie tam drugi rok, po bardzo długiej przerwie i dopiero odkrywam ją na nowo. W tym roku kilkanaście wyjść i zawsze coś się działo. W górnej części ładne pstragi, rzadziej lipienie, a po niżej Gorlic to już królestwo klenia, tu mozna w każdej chwili liczyć na grubą kluche przez cały rok, a jak się trafi na dobre żerowanie, to zlowienie kilkunastu kleni nie stanowi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Temat wydzielony z Kleni 2015.Padła propozycja od Tomasz @Winko spotkania nad Ropą więc temat utworzyłem. Tomasz prosimy o propozycję Terminu kiedy wracasz z wygnania i kiedy Ci pasuje. Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Bardzo dobry pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wracam z Niemiec dopiero 20 grudnia w sumie na krótko przed samymi świętami - niestety tak więc na prawdę możemy mieć spotkanie na zimno . Sądzę że może najlepszym terminem będą te dni zaraz po świętach a przed Nowym Rokiem. W sumie większość z nas pewnie będzie miała wtedy wolne? Drugim jakim takim terminem może być początek stycznia - rozpoczęcie sezonu kleniowego nad Ropą? Jednym słowem mi pasuje każdy termin - to będzie zależało od Was . Drugą sprawą jest oczywiście pogoda z którą będziemy musieć się liczyć, jak ściśnie rzekę lodem to po imprezie ale ja bynajmniej jestem dobrej myśli. Oczywiście jakieś ognisko czy też obiad w knajpie jak najbardziej, jest jeszcze dużo czasu więc coś razem wymyślimy.Na dzień dzisiejszy moje pytanie do Was, kto ma chęć się zjawić, jak Wy to widzicie i jaki mniej więcej pasuje Wam termin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja jestem na pewno i to pewnie na 2 3 dni.Jeden dzień rezerwuje na pogaduchy z Tomkiem przy "napoju bogów" Ognisko jest świetnym pomysłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Brzmi bardzo ciekawie Ja jestem na pewno i to pewnie na 2 3 dni.Jeden dzień rezerwuje na pogaduchy z Tomkiem przy "napoju bogów" Ognisko jest świetnym pomysłem. Środkowa linijka brzmi całkiem ciekawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 to może tak wszyscy pogadamy przy ognisku z Tomkiem i ,,napojem bogów" haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Taaa, mam nadzieję tylko ze nie okaże się że wśród nas są sami kierowcy Ja stawiam skrzyneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No ja bym się pisał na te dni po świętach a nowym rokiem bo wtedy mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Tak więc na chwilę obecną mamy:1.Winko2.Sebo07073.rrthc4.bencur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Panowie to ja też bym się chętnie przyłączył do spotkania po świętach Niestety na razie tylko warunkowo bo jak zadzwoni telefon to będę musiał lecieć do Turcji lub Matuszki Rosiji Liczę jednak na to że telefon zadzwoni w innym terminie Łowiłem w tym roku klenie na Ropie za Gorlicami i faktycznie jest tam pięknie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jeśli zdrowie i praca pozwoli to będę Termin raczej obojętny bo i tak muszę mieć urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Panowie tylko mniej więcej gdzie będziemy w razie wu łowić bo ja z okręgu Krosno to mogę od potoku Libuszanka w Libuszy do ujścia do Wisloki w Jaśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Może i mnie się uda wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Raczej wody okręgu nowosądeckiego czyli od ujścia potoku Libuszanki w stronę Gorlic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No to ja odpadam.Bawcie się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Raczej wody okręgu nowosądeckiego czyli od ujścia potoku Libuszanki w stronę Gorlic.Znasz tam każdy kamyczek to będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Tak, tylko zawsze jakoś dziwnie jest tak że jak już ktoś do mnie przyjeżdża to klenie się jakoś wstydzą pokazać, sam nie bardzo wiem o co im chodzi, takie poprostu wstydliwe są 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Każdy kto chciał się "podzielić" tzw - swoją wodą to przeżył,- ja nie raz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi