Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No nie, tak jakoś zawsze dziwnie się to składa - może tym razem po prostu zostawię wędkę w domu . Byle pogoda dopisała a o resztę się nie martwię - ryby jak ryby, raz biorą raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Mi wystarczy jeden nie "po nie " tam jadę a dla spotkania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Nic nie zostawiaj Ja wierzę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To ja także się piszę . Bardzo ciekawie się zapowiada to kleniowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Tak więc na chwilę obecną mamy: 1.Winko 2.Sebo0707 4.bencur? 5.TOMI803 6.rd1_68 7. ... No pewnie że nie zostawię, zbyt długo i tak już w kącie leżą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Jeśli będę miał akurat wolne w pracy to oczywiście będę a z wolnym u mnie jest różnie bo w mojej pracy każdy dzień może być pracującym kolega gregor269 też byłby chętny nie wiem jeszcze jak Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 co prawda złamałem kleniówkę ale przecież nie o ryby tu chodzi haha a zawsze jakiś patyk i kawałek żyłki się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 bencur weź Ty mi nie pierdziel że z Pawłem nie przyjedziecie!? Macie być i koniec - w Waszym przypadku obecność jest obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Paweł i Grzesiek są raczej czasowi ja w sumie jeszcze bardziej niż oni bo wolnego mam dużo ale za to w każdy dzień i noc mogę być w pracy jak tylko będę miał wolne to raczej przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 tzn nie raczej tylko na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Czasowy hahaha dobry żart Piotrek Zobaczymy jaki konkretny termin padnie jeżeli między świtami a nowym rokiem i uda mi się wyrwać wolne to jestem na tak Początek stycznia niestety odpada w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 No i taką odpowiedź przyjmuję do wiadomości Co do terminu to jeszcze daleko więc ciężko na chwilę obecna o jakieś konkrety. Bliżej świąt jakoś wspólnie sie zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 jak będzie znany termin to i ja pomyśle o zjawieniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 To może koledzy nieco inaczej - podajcie jaki Wam termin pasuje, ja oczywiście się dostosuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam , rowniez wpadne ! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Jak najbardziej Zbyszku - zapraszam, kiełbasek na pewno nie braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Bede mial ze soba cos na polowy ,,Jägermeister " . Panowie jak wyglada sprawa kart jednodniowych ? Ja moge wpasc od 28-30.12 albo od 4-10.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Raczej będziemy chcieć spotkać sie przed Nowym Rokiem. Jak chodzi o opłaty to pozwolenie jednodniowe kosztuje 35 zł. - http://www.lowisko.home.pl/pzwnsjomla/skladki-i-oplaty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Tak, tylko zawsze jakoś dziwnie jest tak że jak już ktoś do mnie przyjeżdża to klenie się jakoś wstydzą pokazać, sam nie bardzo wiem o co im chodzi, takie poprostu wstydliwe są Coś w tym Tomku jest , ale i tak nie żałuję, że przyjechałem. Postaram się być i tym razem. Między Świętami a Nowym Rokiem, będę miał raczej wolne. Edytowane 9 Listopada 2015 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja wstępnie też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak się sprawa terminu wyklaruje to bym przyjechał. Już mija okrągły rok(wszystkich świętych) jak ostatniego kleksa z Ropy dane mi było wyciągnąć. A zawsze wracam z sentymentem. Najlepiej przed nowym rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Prawdopodobnie i ja się zjawię nie wiem jeszcze czy z wędką czy bez ale to przecież szczegół ps. Jak się sprawa terminu wyklaruje to bym przyjechał. Już mija okrągły rok(wszystkich świętych) jak ostatniego kleksa z Ropy dane mi było wyciągnąć. A zawsze wracam z sentymentem. Najlepiej przed nowym rokiem.@Krisu23 pewnie nie pamiętasz, ale kiedyś spotkaliśmy się nad Ropą, to było ze 4 lata temu w zimie Katowałeś wtedy klenie na jakaś gumę bez własnej pracy na główce chyba 3g.Później mnie podszkoliłeś w prowadzeniu gumy (im wolniej tym lepiej) i też coś wydłubałem I jeszcze zdjęcia bolków na telefonie mi pokazałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Aaa to Ty byłeś. No widzisz:) Pamiętam poniżej elektrowni się spotkaliśmy. Od tego czasu byłem kilka razy. Te gumy to były raczki i w zimie dalej działają, przynajmniej na Ropie w tym konkretnym miejscu. W zeszłym roku jak byłem w listopadzie to było ładnie i na woblery wchodziły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Świetnie Marku, bardzo mi będzie miło jak dołączycie do nas razem z Pawłem. Termin jednak pozostanie bez większych zmian tj. pomiędzy świętami a nowym rokiem gdyż widzę że większość chętnych znajdzie w tym okresie chwilę wolnego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja 29.12 muszę być u siebie w godz.8-12 -wizyta u lekarza umówiona już od paru miesięcy.Ale do Gorlic mam 1 h jazdy , więc nawet mogę zniknąć na ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi