Skocz do zawartości

Zimne Klenie z nad Ropy ....... Spotkanie 30-12-2015

Sebo0707

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, tylko zawsze jakoś dziwnie jest tak że jak już ktoś do mnie przyjeżdża to klenie się jakoś wstydzą pokazać, sam nie bardzo wiem o co im chodzi, takie poprostu wstydliwe są  ^_^

Coś w tym Tomku jest :D , ale i tak nie żałuję, że przyjechałem. Postaram się być i tym razem. Między Świętami a Nowym Rokiem, będę miał raczej wolne.

Edytowane przez marekn

Prawdopodobnie i ja się zjawię ;) nie wiem jeszcze czy z wędką czy bez ale to przecież szczegół ;)

ps.

Jak się sprawa terminu wyklaruje to bym przyjechał. Już mija okrągły rok(wszystkich świętych) jak ostatniego kleksa z Ropy dane mi było wyciągnąć. A zawsze wracam z sentymentem. Najlepiej przed nowym rokiem.

@Krisu23 pewnie nie pamiętasz, ale kiedyś spotkaliśmy się nad Ropą, to było ze 4 lata temu w zimie ;)

Katowałeś wtedy klenie na jakaś gumę bez własnej pracy na główce chyba 3g.

Później mnie podszkoliłeś w prowadzeniu gumy (im wolniej tym lepiej) i też coś wydłubałem :D

I jeszcze zdjęcia bolków na telefonie mi pokazałeś.

Aaa to Ty byłeś. No widzisz:) Pamiętam poniżej elektrowni się spotkaliśmy. Od tego czasu byłem kilka razy. Te gumy to były raczki i w zimie dalej działają, przynajmniej na Ropie w tym konkretnym miejscu. W zeszłym roku jak byłem w listopadzie to było ładnie i na woblery wchodziły.

• Like 1

Świetnie Marku, bardzo mi będzie miło jak dołączycie do nas razem z Pawłem. Termin jednak pozostanie bez większych zmian tj. pomiędzy świętami a nowym rokiem gdyż widzę że większość chętnych znajdzie w tym okresie chwilę wolnego czasu  :)

• Like 1