Winko Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Więc może zróbmy to w ten sposób. Patrząc w kalendarz proponuję 30 grudnia, dwa dni po świętach a dzień przed Nowym rokiem - środa?! Macie jakieś plany już na ten konkretny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Mnie pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam , 30 mi rowniez pasuje ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Więc, jest już nas trzech. Jak na ten termin zapatrują się pozostali koledzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Juz sie nie moge doczekac relacji z tej wyprawy.Tomek robi super zdjecia i kreci fajne filmiki , i to jak jest sam.W kilka osob bedzie czad.Wspanialy material na artykul odnosnie lowienia kleni.Chlopaki trzymam kciuki za udany wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Szkoda że Ty zapewne nie dasz rady do nas dołączyć? Na pewno kilka zdań relacji się ukaże + jakieś fotki - kiełbasek na przykład 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wlasnie wlaczylem twoj filmik uwielbiam je ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja w starym (obecnym) roku postaram się załatwić sobie urlopik i się zjawić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja postaram się być ale nie deklaruję na 100%. Wezmę drona, jak się będzie dało latać bo to nie zawsze jest oczywiste to coś się pokręci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Takie właśnie deklaracje są najtrafniejsze, chcę i postaram się jak dam radę być Krisu23 z tym dronem to świetny pomysł - mam nadzieję że wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak nie będzie wiało za bardzo i lało to wypali. Jeszcze ja muszę tam być, czyli dojechać. Ale jk było mówione postaram się. 150km to nie dramat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Pozwoliłem sobie podpiąć wątek bo temat nam coś uciekł.A spotkania JB.pl zawsze należy promować a to może okazać się bardzo zacne i wile wiedzy z niego będzie można wyciągnąć od Tomasza Panowie nie spać deklarować swoje przybycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Też chętnie bym zawitał, termin to tydzień między świętami i sylwestrem tak? Wstępnie dopisuję się do spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A kiedy, gdzie to spotkanie? Jakoś odszukać nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A kiedy, gdzie to spotkanie? Jakoś odszukać nie mogę ... Temat edytowałem 30-12-2015 oczywiście ja mam zamiar jechać tam z dwa dni wcześniej , musimy z Tomkiem zdegustować jakieś regionalne trunki i .... mam tam koleżanki do odwiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A skąd startujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A skąd startujecie? Gorlice. Łowić będziemy zapewne nieco poniżej czyli Zagórzany - Libusza. Chętny na zimne klenie i gorące kiełbaski w dobrym towarzystwie to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Za rok organizujemy w Białymstoku. Wtedy dopiero będę mógł uczestniczyć w takiej imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Hmmmmm. Kusząca propozycja.Miałem dwie budowy w Gorlicach tego roku i strasznie kusiło mnie by powędkować. Sprawdzę kalendarz i może się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Będę w Gorlicach do 27.12 widzę że się miniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Szkoda . A od kiedy będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jeżeli na muchę jest szansa połapać to bardzo poważnie rozważam opcje spotkania z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Wiesz, skoro ja zapewne jak co roku zimową porą będę łowił z powierzchni na smużaki to podejrzewam że klenie i muchą nie pogardzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Szkoda . A od kiedy będziesz? Od 23.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi