Woytec Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie macie tam przy okazji jakiejś sprawdzonej miejscówki na imprezę sylwestrową to i jak się z przyjemnością przyłączę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 To ile osób już jest chetnych ? Ja już sobie wędke nową sprawiłem co prawda nie jest to UL kleniowy na małą rzeke ale dam rade w tym przypadku jak nigdy ryby zejdą chyba na dalszy plan i nie będą najważniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czyżby temat mało aktualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Aktualny Ja z Kokegą/ami będę na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jak najbardziej aktualne. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dla mnie także aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jasne że aktualne, tyle tylko że ja przez te kilka ostatnich dni nawet czasu kompa otworzyć nie miałem - napisane prawie po polsku Oczywiście jak najbardziej aktualne zarówno data jak i miejsce . Z własnego doświadczenia już wiem że listy chętnych osób to raczej nie ma sensu robić - 30go grudnia w Gorlicach wszystko się okaże, kto będzie miał przyjechać to i tak przyjedzie - spokojnie koledzy, kiełbasek wystarczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ustalmy godzinę i miejsce spotkania. Ja na tą chwilę mam 4 miejsca w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 OK. Czy np. pasuje Wam godz. 9.00? Czy wszyscy zdążą dojechać? Jak chodzi o miejsce to ja proponuję hotel Mimoza w Libuszy bo dość łatwo jest tam trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ok. Niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ok tylko podaj konkretny adres to najwyzej w gpsa można wpisać żeby nie błądzić godzina jak najbardziej ok ciekawe czy pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Znaleźć to miejsce to raczej nie problem - Libusza 1, 38-360, w razie problemów czy też jakich kolwiek dodatkowych pytań mój numer telefonu na PW dla zainteresowanych. Z resztą Paweł będzie pamiętał placki po węgiersku pod parasolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ok-na 9 będę. Tylko w Google Map wchodzi mi Libusza 38-306 . Czy tak ma być?Jadę od Nowego Żmigrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ok-na 9 będę. Tylko w Google Map wchodzi mi Libusza 38-306 . Czy tak ma być?Jadę od Nowego Żmigrodu. Dokładnie tak jak piszesz, prawidłowy adres to Libusza 1 ; 38-306 !!!Prepraszam jeżeli kogoś jeszcze wprowadziłem w błąd - mapki google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Będę z Kolegą. Moźe uda namówić się jeszcze kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tomku moze i ja bym sie wybral z kolegą:-) oczywiscie jezeli jeszcze mozemy sie podpiac:-) prosze Cie o wyslanie tel. kontaktowego na priv zeby sie zgadac dokladnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tomku moze i ja bym sie wybral z kolegą:-) oczywiscie jezeli jeszcze mozemy sie podpiac:-) prosze Cie o wyslanie tel. kontaktowego na priv zeby sie zgadac dokladnie:-) Wszyscy pozytywnie zakręceni wędkarze są mile widziani Reszta PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wszyscy pozytywnie zakręceni wędkarze są mile widziani Reszta PW.Wszyscy mile... reszta PW Niezręcznie Ci to wyszło. Mimo to czekam na dane kontaktowe na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Kurcze chłopaki ale wam zazdroszczę ja niestety będę walczył z inwentaryzacją ale życzę wszystkim połamania kija. A może wiosną Tomek powtórka Edytowane 7 Grudnia 2015 przez radar-lubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kurcze chłopaki ale wam zazdroszczę ja niestety będę walczył z inwentaryzacją ale życzę wszystkim połamania kija. A może wiosną Tomek powtórka Szkoda że termin nie spasował Wiosną to już raczej bezemnie, chyba że masz na myśli DE, co roku niestety ale w tym czasie przebywam w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starscream Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Panowie strasznie wam zazdroszczę takiego spotkania mi wujek Google pokazał 550 km trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Panowie strasznie wam zazdroszczę takiego spotkania mi wujek Google pokazał 550 km trochę daleko Ja mam 450 nie wiele mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Oj tam oj tam - ja będę miał 1015 km nad Ropę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Oj tam oj tam - ja będę miał 1015 km nad Ropę Tomasz Ty będziesz u siebie.Kiedy będziesz w PL ? musimy się zdzwonić bo ja to mam zamiar tam się dobrze "pobawić " jak już tam przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 KRK i okolice w ilości 3 szt. zawita Sumiarze/Sandałowcy na kleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi