Winko Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tomasz Ty będziesz u siebie.Kiedy będziesz w PL ? musimy się zdzwonić bo ja to mam zamiar tam się dobrze "pobawić " jak już tam przyjadę Ja będę juz w sumie od 21go ale jako tako nad wodą dopiero w pierwszy dzień po świętach.K-pon to prawie będziesz miał już pełny stan osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To może i jak przyjadę 29 rano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 no no szykuje się spora "wyprawa" haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jedzie ktoś z Łodzi ewentualnie z Warszawy i ma może wolne jedno miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To może i jak przyjadę 29 rano .Też mam zamiar się rozejrzeć dzień wcześniej, może się to uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja będę juz w sumie od 21go ale jako tako nad wodą dopiero w pierwszy dzień po świętach.K-pon to prawie będziesz miał już pełny stan osobowy Mogę wziąć 7-osobowy samochód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 A będzie woda wogóle w Ropie jak pojedziecie, byłem pod koniec sierpnia na Klimkówce to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Byłem tydzień temu i było pięknie, ale wędkowania nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ok. Ustalone.Kto jeszcze chętny z KRK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Monolog się zrobił...Jakie przynęty powinny spasować i jaka specyfika łowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Monolog się zrobił...Jakie przynęty powinny spasować i jaka specyfika łowiska?I oto jest właściwe pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Właściwie to nie wiem jak się zbroić i jak ubrać (wchodzimy do wody?, osobiście wolę nie). Kilka razy zimą próbowałem się z kleniami ale bezowocnie na spin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) No niestety ale odcinek Ropy na jakim będziemy łowić jest raczej mało dostępny z brzegu więc w grę raczej wchodzi brodzenie. W zasadzie przy normalnym poziomie wody wystarczają w zupełności zwykłe wodery. Na co łowić? Tu zawsze jest tak samo. Osoby które pierwszy raz odwiedzają Ropę na ogół próbują swoich sprawdzonych pewniaków a ja i tak śmigam na imitację robali z powierzchni. Przeważnie sa to chrabąszcze huntera zarówno te małe jak i te duże, do tego klenióweczki Janusza Ryczkowskiego i przeważnie udaje się coś wydłubać. Jak chodzi o specyfikację łowiska to jest to typowa pod górska rzeka na której występują szybkie przelewy oraz wolniejsze odcinki gdzie woda znacznie zwalnia. Głębokość rzadko dochodzi do 1,5 metra. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 I to są konkrety.Jeszcze info jakie i opłaty za dniówkę wnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No właśnie opłaty czy można zrobić wcześniej i podać tam konkretny dzień czy w dzień wyjazdu wykupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Mniemam że za trzy dni bo tyle mam zamiar tam wędkować zapłacę 80 zł tak Tomasz ??http://www.lowisko.home.pl/pzwnsjomla/zezwolenie/2016/2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 2015 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 2015 rok A to dobre a gdzie za 2015 są te opłaty A ok mam nawet taniej bo 70 zł http://www.lowisko.home.pl/pzwnsjomla/zezwolenie/2015/zezwolenieiskladki2015.pdf To teraz pytanie Tomek będziemy w tym(28/30) okresie łowić gdzieś na wodach górskich ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 To teraz pytanie Tomek będziemy w tym(28/30) okresie łowić gdzieś na wodach górskich ??? Będziemy łowić raczej na wodzie nizinnej, na górskiej jest zakaz spinningu do 1go lutego - no chyba że ktoś się na muszkę nastawia to już co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No i fajnie dziś dopełnie wszelkich formalności, zmienię opony na zimowe i odliczam do poniedziałku. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No i fajnie dziś dopełnie wszelkich formalności, zmienię opony na zimowe i odliczam do poniedziałku. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu TapatalkaJaka zima w tym roku ? Gdyby nie budowy w Zawoi to bym opon nie zmienił do teraz Dziś też dokonuję opłat i kupię świeżą żyłeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Pozwolenia opłaconeNocleg załatwiony.Sprzęt naszykowany.Nic tylko przetrwać święta i zimne klenie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja tam dziś rozpakowałem prezent z Aukcji Charytatywnej JB.PL i miodzio, będę uprawiał twitching Dokupiłem nową żyłeczkę 0,14 i chyba namówiłem jeszcze jednego Kolegę (w sumie ze mną jedzie: Piotrek, Szymon i może Michał ), po Świętach uporządkuję sprzęt (może wezmę muchówkę, cobyście mieli polew ze mnie ) - teraz żyję chorobą dzieciaczków i sobotnimi Chrzcinami Bliźniaków ...Dziś dodatkowo by ułaskawić Wisełkę zarybiłem ją 3 szczupakami ze straganu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał73 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie jedzie ktos z okolic Wroclawia, Legnicy,Walbrzycha i tych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie jedzie ktos z okolic Wroclawia, Legnicy,Walbrzycha i tych okolic? Ja jadę ale... w niedziele około 4 ruszam i będę tam 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi