Sebo0707 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wpisać się Pany kto będzie na pewno I oby było nas jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 K-Pon, PePe, Szymon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Powodzenia Panowie i dobrego wyjazdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 rd1_68 bedę 30 -go 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja również pojawię się na 99% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja też się pokaże Koto jeszcze, śmiało nie wstydzić się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Postaram się być, może nawet uda mi się dwa dni spacerować brzegami Ropy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jeśli kolega Grzegorz dostanie urlop w pracy to będziemy w poniedziałek będzie wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Miłej zabawy Panowie, ja już wiem, że nie dam rady być z Wami. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Będę w okolicy do 28go i pare Klonków mam zamiar wam pokłóć , a tak swoja drogą , gdzie się kończy a gdzie zaczyna Sądecka Ropa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Odcinek na którym obecnie można wędkować (woda nizinna) zaczyna się od potoku Stróżowianka płynącego przez niemal centrum Gorlic do ujścia Libuszanki. Połamania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Dzieciaczki Ochrzczone, można myśleć o wędkowaniu na Ropie W poniedziałek szykuję sprzęt, opłaty porobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 U mnie jutro szykownie sprzętu i poniedziałek 4 rano ruszam. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja mam nadzieję że we środę klenie będą również chętnie współpracować niczym podczas wczorajszego spaceru!http://jerkbait.pl/topic/51079-klenie-2015/page-61#entry1799620 Ps:Jak to czasem fajnie jest uciec z domu w święta nad wodę i poczuć się głodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ok Sprzęt spakowany , dron naładowany , aparat i Gopro naszykowane.Wobery do pudełek upchane. 4 rano start 450 kilometrów do przejechania i łowimy zimne Klenie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ok Sprzęt spakowany , dron naładowany , aparat i Gopro naszykowane.Wobery do pudełek upchane. 4 rano start 450 kilometrów do przejechania i łowimy zimne Klenie :) Super! To ja już stawiam wodę na kawę - ja bez tego ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No i mijam Kraków Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No i mijam Kraków To ja może poważnie zrobię ta kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Fallstart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 i niestety dupa :/ Grzesiek nie dostał urlopu co oznacza że nie przyjedziemy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam nadzieję , że nic się nie zmieniło i o godz.9 w tym zajeżdzie.Dajcie znać co i jak .Sprzęt już spakowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja idę pakować sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dziś ogólnie z Tomkiem sprawdziliśmy miejscówki ....... wszystko z nimi ok . A tutejsze trunki są zacne co było dane mi kosztować..... ryb nie było ale i starań ku temu dziś nie było....wszak najważniejsze na takich spotkaniach jest integracja a nie ryby. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Co prawda to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Staramy się ale klasie się obraziły .... mimo tego walczymy dalej.Ropa to bardzo urokliwa rzeka Takie cosik się tylko na ten moment uwiesiło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi