PePe. Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Koledzy miałem jutro przyjechać z K-PON ale prognozy nie są optymistyczne jutro w dzień ma być -6/-8 odczuwalna -10 to nawet jak dla mnie z lekka za zimno i zostanę w śmierdzącym Krakowie....sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Chyba byłem niżej Was chłopaki Łowiłem nad Ropą do 14:00. Do kleni nie miałem dzisiaj szczęścia, ale miałem przyłów i coś się uwiesiło C&R Rękawica pływa dalej Tu już bez C&R Czas spędzony nad wodą, więc dzień na + 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Koledzy miałem jutro przyjechać z K-PON ale prognozy nie są optymistyczne jutro w dzień ma być -6/-8 odczuwalna -10 to nawet jak dla mnie z lekka za zimno i zostanę w śmierdzącym Krakowie....sorkiTwardym trzeba być 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Hehe to prawda twardym trzeba być. ....ale jak sam tytuł wątku mówi zimne to klenie ale nie o ryby tu chodzi a o spotkanie . Ja prawie 500 km nie jechałem tu aby złowić tylko powędkować w miłym towarzystwie i pogoda mnie nie przeraziła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No to do jutra .Idę oglądać mecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Spakowany, "DO ZO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Koledzy , nie dajcie już dłużej czekać , na relacje z dzisiejszego zlotu opowiadać co tam się dziś działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja już w domu. Dzięki za mile spędzony czas. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Koledzy , nie dajcie już dłużej czekać , na relacje z dzisiejszego zlotu opowiadać co tam się dziś działo ,,Zimne klenie" - zimno to i owszem było, złowionych kleni jak na złość brak. Mimo tego małego szczegółu bardzo dziękuję wszystkim tym którzy przyjechali bo dyskusja była na prawdę gorąca - koty i te sprawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Potwierdzam, było bardzo fajnie, szkoda, że załapałem się tylko na ostatnie dwie godzinki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dziękuję za spotkanie i oby więcej takich było.To kwintesencja idei tego portalu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) @Pride zrób tego kota, pokaż że można zrobić kota z kotwicą ...w... Też chciałem wszystkim podziękować, za bardzo miło i wesoło spędzony dzień nad wodą. Cieszę się że Was poznałem.Mam nadzieję że będzie druga odsłona "Gorące Klenie znad Ropy 2016 " i wówczas spotkamy się jeszcze większym gronie ! Edytowane 30 Grudnia 2015 przez TOMI803 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 I ja jestem już w domu Było na prwadę super.W szczególności dziękuje Tomkowi za miłe przyjęcie za wieczorne rozmowy przy piwku.I reszcie ekipy za przybycie, Pozwolicie że dłuższą relację napiszę jak ogarnę się troszkę.Dziękuję za spotkanie i oby więcej takich było.To kwintesencja idei tego portalu. Podejmuję rękawicę i obiecuję że w 2016 będzie wiele spotkań pod szyldem JB jak i SFP. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Aplauz , aplauz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Mam nadzieję że i Ja zawitam na następne spotkanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Gratuluje fajnego "mini zlotu".Przykład kolegi który pokonuje 450km, żeby nie złowić klenia i jego zadowolenie po wypadzie ukazuje, że w tym hobby nie chodzi głównie o ryby. Kiedy biorą jest fajnie, kiedy nie biorą ..też, bo można powymieniać się spostrzeżeniami, podzielić doświadczeniem .. powyolbrzymiać itp itd Ja wolę jechać na ryby z człowiekiem którego nie widziałem na oczy, niż ślęczeć na jakimś durnym rodzinnym zjeździe. O czymże mam gadać z daleką ciotką żony na imieninach jej dziadków? A na rybkach ... widzisz człowieka ... 5 minut i wydaje się że znasz go od zawsze .. Dzięki klepaniu na jb poznałem kilku świetnych kolegów i dobrych wędkarzy. Mam nadzieje, że poznam jeszcze więcej, więc w przyszłym sezonie może trafi się jakiś zlocik z predestynacja na okonia/szczupłego/sandacza ? Rożnów Turawa Klimkówka? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi