kon Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam,wiem, że już był poruszany taki temat ale bodajże 2 lata temu a rynek jak wiadomo zmienny... Napisze krótko, potrzebuję zakupić aparat kieszonkowy, żeby robić zdjęcia ryb nad wodą. Tylko ryb, nie muszę mieć żadnych samowyzwalaczy etc. Siebie to oglądam w lustrze...Wodoszczelność to opcja, żeby zwyczajnie nie zamókł i szlag go za szybko nie trafił. Więc zależy mi przede wszystkim na jakości zdjęć i na cenie. Nie koniecznie brałbym nówkę, może być używka.Nie podaję budżetu bo jak już doprecyzuję model to będę szukał, żeby wyrwać w jak najlepszych pieniądzach. A czas teraz wszak dobry. Czy coś koledzy polecą?Z góry dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 http://jerkbait.pl/topic/54844-olympus-tough-tg-850-vs-tg-3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Fajne pancerne aparaty robi Olympus, modele Mju. Na allegro za 300-500zł dostaniesz bardzo dobre używki w modelach np 1030SW albo 8010 Edytowane 5 Listopada 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Fuji XP (model od preferencji i budżetu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Olympus tg 820 albo 830 mam polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja po wielu rozważaniach zdecydowałem się na olympusa tg4.Jeśli nie zależy ci na nowym to na allegro znajdziesz używane tg3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To w sumie pytanie, ile kolega chce wydać? TG3 już trochę kosztuje (mam obecnie, bardzo fajny model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To w sumie pytanie, ile kolega chce wydać? TG3 już trochę kosztuje (mam obecnie, bardzo fajny model) <...>Nie podaję budżetu bo jak już doprecyzuję model to będę szukał, żeby wyrwać w jak najlepszych pieniądzach.<...> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No to zdecydowanie TG4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc i rady.Zdecyduję się chyba na Olympusa TG, najpewniej będę szukał używki z serii 3, póki co na Alledrogo brak... ale czas mam... PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi