jedrek115 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Panowie szukam kijka do ultralighta. Do ok 3 g. Koniecznie w jednym kawałku. Akcja fast albo Xfast. Musi być szybki przy tej gramaturze i dopiero pod ryba pracować ( najlepiej po dolnik). Naczytalem się o phenixie, ale jak nie on to co? Jakie kijki polecacie w tej klasie cenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 2 kawałki ale zacny kij Matagi TR80 Super Mebaru L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A tak w ogóle to wiem, że każdy szuka kija lepszego niż ma ale w klasie Moska będzie Ci ciężko coś znaleźć. Jakby co to pogadaj z @PiECIA on ma Matagi i Miraża(wg wielu źródeł to samo co Moskito) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Panowie szukam kijka do ultralighta. Do ok 3 g. Koniecznie w jednym kawałku. Akcja fast albo Xfast. Musi być szybki przy tej gramaturze i dopiero pod ryba pracować ( najlepiej po dolnik). Naczytalem się o phenixie, ale jak nie on to co? Jakie kijki polecacie w tej klasie cenowej To trochę poszukasz...Matagi TR69 Ajax będzie szybki ale to solid tip czyli pełna szczytówka no i 2 kawałki,reszta tubularnych konstrukcji w tym przedziale c.w. raczej nie grzeszy szybkością nawet na Torzite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Okej, dwie sensowne wypowiedzi mi wystarcza dzięki chłopaki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/25487/cPath/22_80_170_3074/river-lake-fishing-freshwater/ szukaj xul/ul w kategorii freshwater bass cos moze znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Nieskromnie pochwalimy się że takie coś mamy oczywiście na bassy Niestety monoblanki cieszą się u nas taką popularnością że ciężko wprowadzić coś do stałej oferty http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/index.php/GLVNS-63UL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Aj tam... Cieszą sie cieszą Z dnia na dzień co raz wiecej ludzi sie przekonuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Aj tam... Cieszą sie cieszą Z dnia na dzień co raz wiecej ludzi sie przekonuje ! Ludzi może i tak bo sam się przekonałem i wożę się ostatnio z monoblankiem ale weź to w sklepach wytłumacz Dalej panuje przekonanie że monoblank to fanaberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Sam bym z mono smigal, ale wez to przewiez...z mieszkania klopot wyjsc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Tu masz szeroki wybór XUL http://tict-net.com/product/index.html. Pewnie nie długo będą w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Z dobrego źródła wiem że będzie nowy blank xul Suzuki. Specjalnie projektowany na nasz rynek. RXF-3lb-601 do 3,5g. Prototypy ma mieć pracownia KAWALEC (źródło) i kilka innych osób. Edytowane 5 Listopada 2015 przez pwizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Tu masz szeroki wybór XUL http://tict-net.com/product/index.html. Pewnie nie długo będą w Polsce. O kurde Dość "rzadka" nazwa kijków - Co to za wędka?- SRAM-... No okej, ale co to za wędka? Edytowane 5 Listopada 2015 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A tak w ogóle to wiem, że każdy szuka kija lepszego niż ma ale w klasie Moska będzie Ci ciężko coś znaleźć. Jakby co to pogadaj z @PiECIA on ma Matagi i Miraża(wg wielu źródeł to samo co Moskito)Jeśli @jedrek szuka fasta to wspomniany Mirage opisany jest jako moderate, co do Matagi - nie mam, nie wypowiadam się.Mam Mirage v.671, kijek pięknie pracuje pod rybą, mnóstwo frajdy z brania i holu, ale fastem to on nie jest - bynajmniej niespecjalnie mi to przeszkadza.Mosquito z kolei ma @SilesianPerch śmiało można zagadać, człek miły i życzliwy, odpowie na wszystkie pytania . http://www.plat.co.j...ing-freshwater/...Nad MajorCraftem MLS-S64UL ślinię się już od jakiegoś czasu, w styczniu ostatecznie finalizuję sprawę, patyk będzie dopełnieniem Mirage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja mam kilka mono i tak ,jeżdżę z nimi windą,przedzieram się przez podwójne dzwi na końcowej klatce...no i oczywiście często jeżdzę z nimi na rowerze do centrum na moje streetowe miejscówki i jak na razie żadnej nie skróciłem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli @jedrek szuka fasta to wspomniany Mirage opisany jest jako moderate, co do Matagi - nie mam, nie wypowiadam się.Mam Mirage v.671, kijek pięknie pracuje pod rybą, mnóstwo frajdy z brania i holu, ale fastem to on nie jest - bynajmniej niespecjalnie mi to przeszkadza.Mosquito z kolei ma @SilesianPerch śmiało można zagadać, człek miły i życzliwy, odpowie na wszystkie pytania . Nad MajorCraftem MLS-S64UL ślinię się już od jakiegoś czasu, w styczniu ostatecznie finalizuję sprawę, patyk będzie dopełnieniem Mirage.Będziesz ciągnął tego MC z Japonii,bo na Cyprze też można go kupić . http://tackle4all.com/majorcraft-msx-limited-c-65_74_456_1683/majorcraft-msx-limited-spinning-1pc-model-mlss64ul-length-195-lure-164316-p-7816.html Najlepsza jest cena praktycznie jednakowa z ceną w yenach,tylko z jp. dochodz cło i chyba vat. Edytowane 5 Listopada 2015 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Będziesz ciągnął tego MC z Japonii,bo na Cyprze też można go kupić . http://tackle4all.com/majorcraft-msx-limited-c-65_74_456_1683/majorcraft-msx-limited-spinning-1pc-model-mlss64ul-length-195-lure-164316-p-7816.htmlceny maja bardzo dobre i wedke pakuja w rurke pcv, 2 wedki od nich kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Początkowo chciałem ściągać od samurajów, po powyższym linku trzeba powtórnie przeliczyć koszty + za/przeciw . Edytowane 7 Listopada 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 no te MC sa ciekawe... i mozna powiedziec ze cana jak na taki lux to tez spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) U samurajów sam kij jest o 4e droższy... .Po dzisiejszym kursie YEN. Edytowane 5 Listopada 2015 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 ceny maja bardzo dobre i wedke pakuja w rurke pcv, 2 wedki od nich kupilem. Możesz zdradzić ile wyniosła Cię wysyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 23 euro, i do ceny trzeba doliczyc 19% vat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 23 euro, i do ceny trzeba doliczyc 19% vat A cła nie ma?Japończycy zwyczajowo podają ceny bez VAT (w Japonii 8% które jest doliczane przy kasie). W Polsce standardowo doliczają 4% cło (za wędki) + 23% VAT (naliczane od kwoty z cłem i kosztem wysyłki)Za wędki mniej więcej wychodzi - Size over 150cm by UPS ¥7,000.00 Przy kilku sztukach w tubie może się opłacać A jak nie będą w monoblanku wychodzi o połowę taniej dostawa ¥3,250.00... Dane orientacyjne z pierwszego lepszego sklepu w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Sklep jest z cypru(unia europejska) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Z dobrego źródła wiem że będzie nowy blank xul Suzuki. Specjalnie projektowany na nasz rynek. RXF-3lb-601 do 3,5g. Prototypy ma mieć pracownia KAWALEC (źródło) i kilka innych osób. o... a masz może info kiedy się go można będzie spodziewać w sprzedaży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi