-K2- Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam,zna moze ktos namiary na producenta tego futeralu? http://allegro.pl/item1139153298_futeral_na_spiningowki_8szt _sztywny160_cm_okazja.html#gallery DziekujeK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Te futerały są ukraińskie.Zmyślne i dość przyzwoicie wykonane, w sumie godne polecenia.Tyle wiem, ja swoje (inne nieco modele) kupowałem od dystrybutora z Przemyśla - tego właśnie, który wystawia je na Allegro.P.S. Przypomniało mi się, że gdzieś, kiedyś, miałem katalog firmy Acropolis; spróbuję go odnaleźć, może tam są namiary na producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Sa i inne...Te ponizej maja jeszcze i ta zalete, ze mozna je pomacac w sklepach...Niby na 2 wedki z kolowrotkami, przy odrobinie pomyslu i z dodatkowym zabezpieczeniem wchodzi 4 wedki z niezbyt gabarytowymi kolowrotkami...albo...10-12 wedek w pokrowcach bez kolowrotkow... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam @chub > thx, czekam w takim razie na dalsze info.@gumo > te ponizej o ktorych tutaj mowisz. PozdrawiamK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 O tych mowie. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W katalogu znalazłem tylko adres strony producenta:www.acropolis-case.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi