jacekd3 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam wszystkich,chciałbym kupić kołowrotek spiningowy do 300zł.Musi być mocny,solidny,warty swojej ceny.Głównie łowię szczupaki,sandacze i trocie.Macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Może po prostu skorzystaj z wyszukiwarki a może, poczytaj obok: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14504&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoN Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jasne, Slammer 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Slammer 360, u mnie zamówiony, w przyszłym tygodniu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekd3 Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Właśnie zastanawiam sie nad Penn Slammerem i Penn Sargusem 3000-4000.Sargus jest tańszy i też dobry.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoFlower Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Może po prostu skorzystaj z wyszukiwarki a może, poczytaj obok: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14504&am p;am p;start=0& Zastosuj się do rady kolegi popper'a W moim temacie jest twój dylemat odpowiednio opisany.Poczytaj po rozglądaj się po internecie i po sklepach stacjonarnych coś wybierzesz na pewno.Nasze tematy są niemal identyczne więc spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekd3 Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 I jak jesteś zadowolony z Penn Slamera?Ja chyba jednak zdecyduję się na Sargusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoN Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To jak kupisz Sargusa to napisz parę słów o nim. Ja miałem ten sam dylemat co Ty i wybrałem Slammera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekd3 Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi