dzidek77 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Szanowna Brać Wędkarska!mam pytanie czy gdzie mogę dostać korbkę do kołowrotka LIBRA 3500SA /zgubiłem i mam problem/ proszę o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjacusjaca Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Witam. Mam problem z nowym kolowrotkiem tica libra sa 3500.Problemem jest korba kolowrotka, która sama się odkreca podczas spiningowania.Ci moze być przyczyna ?jak temu zaradzić? Edytowane 29 Grudnia 2018 przez jacekjacusjaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 a czy korba posiada wszystkie elementy potrzebne zeby sie nie odkrecala,czyli plastikowy wklad szesciokatny ,ktory wchodzi w os korby(na koncu),plus podkladka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjacusjaca Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Jest korba a w nią wkręce się śruba z białą podkładka i na końcu zaślepka.Jest jakiś sześciokat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 maleńka kropeczka kleju do gwintów i po kłopocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjacusjaca Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dziękuję za pomoc. Myślę, że klej do gwintów powinien pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi