Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Rozbierał ktoś z Was pokręcajkę w Turku ?Chodzi mi o przygotowanie do malowania.Wiem, że się da, ale nie wiem jak się do tego zabrać by czegoś nie rozwalić Jeśli by się ktoś zlitował i opisał krok po kroku z uwagami na co uważać byłbym bardzo zobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Kolego tu na forum jest kolega, nazywa się p. Józef Lesniak ,gaduła nie z tej ziemi ( na temat młynków powinien wydać podręcznik )jak zadzwonisz to Ci wszystko wyjaśni od a do z.Bardzo przemiła osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A masz może nr telefonu do Pana Józefa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A masz może nr telefonu do Pana Józefa?Zaraz podeślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Arku,jeśli p. J. Leśniak nie zmienił nr tel. to poniżej masz namiar do Niego: http://jerkbait.pl/topic/13053-serwis-u-pana-leśniaka/page-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dziękuję, już Piotrek mi podrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A może w tym temacie ktoś napisze , gdyż zapewne więcej osób by chętnie się dowiedziało... ja również dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A może w tym temacie ktoś napisze , gdyż zapewne więcej osób by chętnie się dowiedziało... ja również dziękiMiedzy innymi po to napisałem pierwszego posta zamiast szukać od razu telefonu do Pana Leśniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Kiedyś udało mi się rozebrać z emblema ale do dziś nie wiem jak to zrobiłem. Próbowałem później w kilku innych i nie dałem rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi