heniutek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Panowie, gdzie te szczupaki,co się dzieje?.Wracam z pracy,włączam kompa,a tu nic, przeca to już sezon. Czyżby ten wątek czekał na mnie?,jeśli tak, to dziękuję za zaufanie .Tak poważnie,to klepnijcie jakąś fotkę kaczora,bo sie już doczekac nie mogę. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Gdzie szczupak na JERKA???? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Plywają w wodzie.Choć jednego udalo mi się zlapac na rozpoczęcie sezonu i zakończenie urlopu.Tego zlapalem na kopyto,choć wcześniej przeczesalem wode Sliderem i Fatso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 trout przesadzilem z tym szczuplym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pike87 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 kurcze piekne rozpoczecie , w polsce tez mozna znakiem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Ja złowiłem szczubełka na fatso10, ale on mógłby się bez trudu schować w paszczy tego potwora :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Dobra Mifek.Szczupak zostal zlowiony na rozlewisku rzeki Gwdy,pomiędzy wioskami Dobrzyca i Krępsko.W sumie to pojechalem z 2 kolegow na pstrąga nad Pilawe.Sześć godzin chodzenia i jeden krotki pstrążek.Więc postanowienie jedziem nad Gwde.I to byl strzal w dziesiątke.Jeden kolega ma z dziesięć brań i wyciąga jednego miarowego i jeden mu zrywa żylke po dzieśięciu minutach walki i czterech odjazdach,ważyl na oko z 5-6kg .Drugi ma trzy brania, wyciąga piedziesiątaka i ladnego szczuplego na 68cm.Ja swoje 15 minut mialem w pięc minut potym jak podebralem koledze tego 68cm.Lowisko gdzie zlowilem szczupca jest plytkie,okolo 1,5 metra glębokości.Kij to piętnasto gramowy Robinson Diaflex Trout (dziwny zbieg),kolowrotek Byron alice,Zylka Jaxon crocodile 0,22 i paranoja tylko 2,5kilogramowy wolfram.Przynęta to kopyto (jak na zdjęciu).Holowalem go z 15 minut.Dlugi 112 i 8,700kg.Pogoda ciulowa,zrana padalo tylko popoludniu troszke poświecilo slonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Moje Gartulki. Na prawde poczciwa rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 moge sie tylko skopiowac piekna ryba, congrats Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Wreszcie !!!.Udane wejście i to w jakim stylu.Pewnie na takiego poczekam do jesieni,ale jutro mam swoje 3 godziny i zadowolę się czymkolwiek.Wielkie gratulacje,mam przy tym nadzieję,że ten krokodyl pływa tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Plywa i to niejeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Rozpoczęcie w wielkim stylu. Przepiękna ryba! Wielkie gratulacje. Też chciałbym złowić takiego pierwszego szczupaka w 2006 Dzięki za fotki! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Jak zobaczyłem fotki to najpierw było WOOW Piękna ryba.Gratuluje. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 O Jezuuuuuu. Jakie wejście Gartuluję rybska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 No, no, złowienie takiej ryby u nas w kraju to moim zdaniem 6 w totka. Tyle że z pewnością nie przypadkowa. Gratulacje dla łowcy.P.S. Jesienią ciężko byłoby ją wyholować na ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Super szczupak! Piekny okaz, gratuluje. W tle widac fajne lowisko... Po prostu spelnienie wedkarskich marzen! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 micoona Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Kiedyś kolega z pracy chcąc chyba zaimponować mi wiedzą wędkarską powedział, że czytał w gazecie, że cielak poszedł sie napic do rzeki (naszego polskiego poczciwego Bugu)i jakas wielka ryba odgryzła mu głowę. Pomyslałam, że albo on, albo redaktor powinni sie leczyć. A teraz obejrzałam te fotki i... będe się bała wchodzic do polskich rzek A wczoraj szczęki leciały w TV )))Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 eeee taaaam, złowić taki okaz, to jakby rozpocząć i zakończyć sezon jednego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Ale piekna bestja WOW Gratuluje RYBKI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Na takie rybska proponuję przynęty w zakresie długości 40-50 cm. To dopiero byłaby zabawa i chlupot na jeziorze Pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 heheh Takie 40-50 cm to chyba najlepiej będzie bezpośrednio do downrigger'a wiazac... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Dla mnie pierwsze zdjęcie jest imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SpinerK Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Piękny zębaty, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 @Trout, gratuluję pięknego szczupłego! Wspaniały okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oldzander Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Gratuluje się 90 urodzin.A takiego połowu i emocji można tylko zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oldzander Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 I jeszcze pytanko do łowcy .To najtrudniejsze.Tak czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
heniutek
Panowie, gdzie te szczupaki,co się dzieje?.Wracam z pracy,włączam kompa,a tu nic, przeca to już sezon.
Czyżby ten wątek czekał na mnie?,jeśli tak, to dziękuję za zaufanie
.Tak poważnie,to klepnijcie jakąś fotkę kaczora,bo sie już doczekac nie mogę. <_<
48 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi