heniutek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Panowie, gdzie te szczupaki,co się dzieje?.Wracam z pracy,włączam kompa,a tu nic, przeca to już sezon. Czyżby ten wątek czekał na mnie?,jeśli tak, to dziękuję za zaufanie .Tak poważnie,to klepnijcie jakąś fotkę kaczora,bo sie już doczekac nie mogę. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Oldzander niebardzo rozumiem Twojego pytanka (chyba dlatego że puszcza po imprezie) Możesz sprecyzowac to pytanie.Dzięki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pewnie chodzi czy wrócił do wody czy nie Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Dalej plywa Poprzednio pisalem że plywa i to niejeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Widzisz Heniutek wstawiłbym perę świeżych zdjątek ze Szwecji ale nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Rocky to ni eproblem. chwila spedzona przy obrobce i po klopocie. Jesli ty niemasz na to ochoty to przeslij je do mnie, ja je odbrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Proszę heniutek, specjalnie dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Gratulacje.Piękny okaz i jaki wypasiony.Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 SUPER KACZOR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 heniutek Ty mi się tu nie podniecaj cudzymi kaczorami tylko silniczki gotuj bo czas sie w końcu gdzies ruszyc... a jak nie to sam Ci silnik - ktorys, jeszcze nie wiem który - zabiore i pozniej bedziesz tylko mogl... zalowac zacznij juz prosic Oleńke o zielone światło i... heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuta Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Gratuluje łowcom szczupaków ! Piękne ryby A to kopytko z czerwonym akcentem to ma coś w sobie bo na nie właśnie 3 maja złowiłem komplet zęboli (amnestionowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ziuta kopytko z zielonym grzbietem też nie jest najgorsze o czym mogłeś się przekonać w sobotę nie mówiąc już o moich obrotówkach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wreszcie i mnie się udało,głównie wyrwać na ryby,bo porażających sukcesów wielkościowych brak.Jednak dziś rano,w trzy godziny dopadłem 5 szt./ od 50 do 65 cm./i 1 okonia 36cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Oto pierwszy,w swoim środowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Gratuluje Heniutek! Chciałoby sie powiedzieć - STAĆ CIĘ NA WIĘCEJ - ale rozumiem,że się dopiero rozkręcasz <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Zgodnie z prośbą Kol. Leluchy - po wcześniejszej obróbce (zmieszeniu) zamieszczam - zamiaszczam jego fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 i jeszcze jedno - równiez autorstwa LULUCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Gratuluje.Fajne szczubelki,a jeszcze lepszy okonek,też bym takiego chcial zlapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Szczubełek sądząc po ułożeniu ran na ciele.Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Widzę coraz więcej pięknych szczupaków. Brawo! Aby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 @salmo salar no niezle tego malucha cos chcialo pozamiatac pozdrowka Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 @salmo salar no niezle tego malucha cos chcialo pozamiatac @leluchyChodziło mi o to, że to ten sam szczupak. Chciałem wyjaśnić (trout ). Bron Boże nie mówię, że jest mały Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 @salmo salar mi tez nie chodzi ze ty mowisz ze jest maly a tak to ten sam szczuply mi chodzilo o te slady po czyms na jego cielsku Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No tak. Z mojej wypowiedzi jasno to wynika Powinienem inaczej sformułować odpowiedź.Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
heniutek
Panowie, gdzie te szczupaki,co się dzieje?.Wracam z pracy,włączam kompa,a tu nic, przeca to już sezon.
Czyżby ten wątek czekał na mnie?,jeśli tak, to dziękuję za zaufanie
.Tak poważnie,to klepnijcie jakąś fotkę kaczora,bo sie już doczekac nie mogę. <_<
48 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi