lysy69 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam. Przedstawiam produkcje mini woblerów z balsy. Jak ktoś już tu wspomniał "jedno zdjęcie zastępuje tysiąc słów" . W razie jakiś pytań piszcie. Moja sugestia,jak ktoś zacznie robić woblery w ten sposób to nie jeden czy dwa tylko odrazy ze sto sztuk.Bałagan ten sam . 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dobre Muszę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja tak robię "ołówkowe" boleniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Super wpis! Zaokrąglenie pilnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Niezle Moze kiedys sie pokusze sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Skusiło mnie stwierdzenie "dla leniwych" w temacie wątku. Spróbuję w święta zrobić kika sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Żaden pilnik, tylko papier ścierny, to balsa.Ja używam 2 rodzaje papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Bardzo fajny sposób! szkoda, że robię wyłącznie z lipy bo na pewno bym spróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Skusiło mnie stwierdzenie "dla leniwych" w temacie wątku. Spróbuję w święta zrobić kika sztuk A ja nie rozumiem , dlaczego "dla leniwych" . Chyba że chodzi o leniwe jazie . Bardzo fajne i bardzo proste , a co proste to genialne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Drut gniesz ręcznie czy masz jakąś sprytną mini giętarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam.Pride,z lipy da rade. Próbowałem z sosny i dało rade,tylko trzeba uważać na palce (dość mocno się grzeje).Gorzej z materiałem, pręty z balsy i sosny są dostępne a z lipą lipa . Pisarz, dla leniwych bo ja jestem leniwy ,robię wszystko żeby jak najmniej robić . LordG,Miałem kiedyś sprytną giętarkę ale się wytarła . Teraz gnę ręcznie, jakoś to idzie.Kwestia wprawy (drut 0,8mm, spawalniczy) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam.Godzinka pracy i 100sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 W podobny sposób robiłem korpusiki na wiertarce stołowej . To jest naprawdę wygodny sposób . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Pisarz, dla leniwych bo ja jestem leniwy ,robię wszystko żeby jak najmniej robić . Muszę Cię rozczarować , Ty wcale nie jesteś leniwy .Upraszczanie produkcji , poprzez wprowadzanie uproszczeń technologicznych, można różnie nazwać , ale na pewno nie lenistwem .Jednym z symptomów lenistwa , inaczej zwanego "cygańską chorobą" , jest niechęć do myślenia.Jeszcze raz gratuluję pomysłowości i ......................................braku lenistwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi