Cola Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Panowie,już wiele razu korzystałem z wiedzy użytkowników JBTym razem mam sprawę dotyczącą oznaczeń jak w temacie. Zamierzam kupić GPSmap 60csx, choć nie jest łatwo dostać jakąś używkę. Znalazłem kilka ofert sprzedaży, ale z oznaczeniem c lub cx Czy wie ktoś z kolegów, co owe oznaczenia w praktuce oznaczają. Wiem tylko, ze symbol c - oznacza wersję w kolorze, ale literki s oraz x nic mi już nie mówią. Prośba do użytkowników lub znających się na rzeczy o podpowiedź. dzięki P.S. Inna kwestia, to jaki GPS polecacie. Zastosowanie - przede wszystkim na jeziorze - lokalizacja miejscówek na ryby Edytowane 8 Listopada 2015 przez Cola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 snup Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 © -Color(s)- Sensors which include barometer,electronic compass,altimeter.(x)-Xpandable memory https://buy.garmin.com/en-US/US/catalog/product/compareResult.ep?compareProduct=8480&compareProduct=6447&compareProduct=309&compareProduct=310 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Niektóre nie mają kompasu. Na przykładzie nowego 78 jest goły, 78 jest z kompasem i bogatszy zestaw funkcji, kolorowe są oba. Ja na twoim miejscu celowałbym jednak w nowszy model czyli następców np 62 albo 64/65, dużo prostsze tworzenie map i kompatybilne niemal ze wszystkim oprogramowaniem dostępnym na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cola Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzięki chłopaki. Miło wiedzieć, że można na Was liczyć.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ŁukaszKowalski Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jakby miał ktoś na sprzedaż wyżej wymieniony GPS to chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cola
Panowie,
już wiele razu korzystałem z wiedzy użytkowników JB
Tym razem mam sprawę dotyczącą oznaczeń jak w temacie.
Zamierzam kupić GPSmap 60csx, choć nie jest łatwo dostać jakąś używkę.
Znalazłem kilka ofert sprzedaży, ale z oznaczeniem c lub cx
Czy wie ktoś z kolegów, co owe oznaczenia w praktuce oznaczają.
Wiem tylko, ze symbol c - oznacza wersję w kolorze, ale literki s oraz x nic mi już nie mówią.
Prośba do użytkowników lub znających się na rzeczy o podpowiedź.
dzięki
P.S. Inna kwestia, to jaki GPS polecacie. Zastosowanie - przede wszystkim na jeziorze - lokalizacja miejscówek na ryby
Edytowane przez ColaOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi