szwagier.janusz Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Czy ktoś z Was ma jakieś jesienne doświadczenia (lepsze lub gorsze) z Malaren? Chętnie coś przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam. Łowiłem tam w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu i październiku. Generalnie miałem podobne wyniki, bez większej różnicy. Metrówkę trafiłem natomiast tylko w...lipcu. W tym samym czasie, złowiłem tez upragnionego sandacza, niestety trafił się tylko jeden i to w trollingu niestety. Najlepsze wyniki oczywiście z łodzi, ale łowiłem sporo z brzegu, na jednej z odnóg jeziora i też nie narzekałem. W ciągu 2-3 godzin miałem średnio 2-3 sztuki a musze zaznaczyć że z di=ostępen do wody nie było zbyt łatwo. Jest sporo okonia, największego złowiła...moja wtedy jeszcze niedoszła Żonka. Miał 42 cm Podsumowywując - fajne jezioro, bardzo rozległe, dużo spokojnych miejsc, pięknych zatoczek, urozmaicone dno i głębokość. Jest tu kilku kolegów, którzy mieszkają tam chyba na stałe, więc proponuje poczekać na ich wrażenia. Pozdrawiam i życzę połamania kija na Malaren! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Dziękuję Marcinie. Niestety, wygląda na to, że w rejonie w którym będę, trolling jest zabroniony. Będę się musiał więc ograniczyć do innych metod.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jest tu kilku kolegów, którzy mieszkają tam chyba na stałe, więc proponuje poczekać na ich wrażenia. Z localsami się kontaktowałem. Wygląda na to, że nawet spotkamy się na miejscu. Ale o wrażeniach przyjezdnych z Polski też warto byłoby się dowiedzieć. Nikogo z forum tam nie było? Nikomu nie chce się skrobnąć paru słów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi