dawid_ Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Czy ktoś z forumowiczów łowił na Wiśle w Krakowie, w okolicy Mostu Wandy?Interesuje mnie każda informacja: gdzie, jak, czym i na co? Gdzie najłatwiej podejść do wody? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Łowiłem ale jedynie z łodzi. Bardzo się pozmieniało po powodzi chyba.Saum, sandacz, dojazd w zeszłym roku do wody był ok, ale presja potworna.Weź muchę i idź pod Przewóz - ryb sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dzięki serdeczne Jutro sprawdzę temat i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 A i jeszcze jedno - presja potworna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Byłem dziś. Jest nieźle. Co prawda bez spektakularnych efektów (szczupaczek ok. 60cm, spory okoń i parę brań), ale widać oznaki żerowania ryb. Ludzi rzeczywiście jest trochę. Ja łowiłem od mostu aż do końca Yacht Klubu. Zameldowałem się tam u kogoś i mogłem do woli machać wygodnie z pomostów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi