Novis Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Jak wyżej, Robercie!Podziękowania od łodziaków, wiesz za co. A tu dla Ciebie:https://www.youtube.com/watch?v=I5_35_YwE9M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Piotrek, a może rozjaśnij troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Za gościnę, Maniuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Wyszedł w sumie trzydniowy (nie mylić z trzydniówką ) zlocik u BOBa. Uczestniczyła ekipa z Łodzi ale był również przedstawiciel Stolicy.Zrealizowaliśmy ambitny program analizy jakościowej starego jak i nowego sprzętu (głównie z kraju kwitnącej wiśni)Było zajefajnie za co Wszystkim dziękuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Pozwolę sobie nieśmiało zapytać: gdzie zdjęcia z gorzałą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Wyszedł w sumie trzydniowy (nie mylić z trzydniówką ) zlocik u BOBa. Uczestniczyła ekipa z Łodzi ale był również przedstawiciel Stolicy.Zrealizowaliśmy ambitny program analizy jakościowej starego jak i nowego sprzętu (głównie z kraju kwitnącej wiśni)Było zajefajnie za co Wszystkim dziękuję A gdzie BOB zdjęcia :) Macie coś ... wrzucajcie ... A kto był z Wwy? Trzeba było mówić to swój chrust bym pożyczył byście zerknęli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Wybaczcie Koledzy za brak zdjęć ( a skąd w ogóle przypuszczenie, że mogły by być jakieś foty z gorzałą?! ... i ta prosta linia skojarzeniowa: spotkanie - wędkarze - gorzała? ) Choć faktycznie była to pierwsza, zamknięta prezentacja mojej "szafy/muzeum" w mocno ograniczonym gronie i powinienem coś pstryknąć. Następnym razem się poprawię Edytowane 9 Listopada 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Bob .. to ja chętny na wietrzenie szafy. Jak kolejnym razem otworzysz to daj znać ... przywiozę i swój węgiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dam znać jak już ostatecznie zakończę wystawkę (co nie znaczy że przestanę poszukiwać nowych obiektów...kolejny z NRD jest już w drodze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 i ta prosta linia skojarzeniowa: spotkanie - wędkarze - gorzała? Jedyna słuszna linia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 a ja mam całą wystawkę starych Cardinali ... z ... ogromną historią ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 a ja mam całą wystawkę starych Cardinali ... z ... ogromną historią ...Ja też mam takową, też z historią ale nie oddam Jak już BOB sie "zinstytucjonalizuję" zapiszę w spadku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 A gdzie BOB zdjęcia :) Macie coś ... wrzucajcie ... A kto był z Wwy? Trzeba było mówić to swój chrust bym pożyczył byście zerknęli ...No, Remku, był nie byle kto z Wawki. Moderator zafascynowany sprzętem o wiśniowym zapachu. A o zdjęciach, hm, faktycznie nikt nie pomyślał. Next time będziemy poprawniejsi. Sorry, koledzy, tak to już jest przy spontanie i witrynie Boba. Ale, co się odwlecze....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ehhh yyyjhmmm ja bylem ale aparatu nie zabrałem - juz nie mialem jak :-( wędki Boba to Cuda a multiki to gwiazdeczki ( zwłaszcza ta daiwka z tym wodzikiem ) każdy powinien to zobaczyć na własne oczy i ja cos dorzuciłem do kolekcji Roberta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To prawda Dziękuję oczywiście jest to multik JDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Robert może nazwiesz mnie upierdliwym ale.. Raczej multik made in Japan jak dobrze kojarzę szedł na caly świat Jezeli sie mylę popraw mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie śmiał bym dyskutować .Na całe szczęście nie objąłeś dzisiaj żadnego stanowiska w nowym rządzie dlatego będę mógł zaproponować Tobie stanowisko Kustosza Działu Sprzętu Japońskiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Chyba trzeba zimą zrobić jakieś spotkanie w lokalu dla castingowcow .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 No i co castingowcy z mazowsza .... zwieziemy chrust do jakiejś knajpki???? Jeden wieczór, gdzieś na początku grudnia ... Zróbmy wieczór JDM. Multiki i wędki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Czemu nie. Chyba już były takie spotkania w Wawie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Ja mogę zawitać, jedak z JDM za wiele do okazania nie mam, a wędek to już Ci brak Edytowane 11 Listopada 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czemu nie. Chyba już były takie spotkania w Wawie? Bez napinki można się spotkać ... ot tak wieczorem ... kto przyjdzie to będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Najważniejsze było by spotkanie "w realu" (bo w "biedronce" trochę ciasno ). Ja chętnie poznam osobiście ludzi, którzy dotychczs są dla mnie tylko "awatarami". A jak do tego ktoś przywiezie jakiś ciekawy sprzęcik to będzie to dodatkową atrakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Co prawda nie posiadam sprzętu "JDM", ale z największą przyjemnością spotkam się w tak zacnym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jestem trochę nie śmiały i się wstydzę, ale........podejmę wyzwanie i przyjadę może nawet namówię @Roten-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi