Skocz do zawartości

Z podziękowaniami dla Boba

Novis

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszedł w sumie trzydniowy (nie mylić z trzydniówką ;) ) zlocik u BOBa. Uczestniczyła ekipa z Łodzi ale był również przedstawiciel Stolicy.

Zrealizowaliśmy ambitny program analizy jakościowej starego jak i nowego sprzętu  (głównie z kraju kwitnącej wiśni)

Było zajefajnie za co Wszystkim dziękuję :D

• Like 3

Wyszedł w sumie trzydniowy (nie mylić z trzydniówką ;) ) zlocik u BOBa. Uczestniczyła ekipa z Łodzi ale był również przedstawiciel Stolicy.

Zrealizowaliśmy ambitny program analizy jakościowej starego jak i nowego sprzętu  (głównie z kraju kwitnącej wiśni)

Było zajefajnie za co Wszystkim dziękuję :D

A gdzie BOB zdjęcia :) :) :) Macie coś ... wrzucajcie ... A kto był z Wwy? Trzeba było mówić to swój chrust bym pożyczył byście zerknęli ...

Wybaczcie Koledzy za brak zdjęć :(  ( a skąd w ogóle przypuszczenie, że mogły by być jakieś foty z gorzałą?! ... i ta prosta linia skojarzeniowa: spotkanie - wędkarze - gorzała? :unsure:  :P ) Choć faktycznie była to pierwsza, zamknięta prezentacja mojej "szafy/muzeum" w mocno ograniczonym gronie i powinienem coś pstryknąć. Następnym razem się poprawię :)

Edytowane przez BOB1
  • Like 1

A gdzie BOB zdjęcia :) :) :) Macie coś ... wrzucajcie ... A kto był z Wwy? Trzeba było mówić to swój chrust bym pożyczył byście zerknęli ...

No, Remku, był nie byle kto z Wawki. Moderator zafascynowany sprzętem o wiśniowym zapachu. A o zdjęciach, hm, faktycznie nikt nie pomyślał. Next time będziemy poprawniejsi. Sorry, koledzy, tak to już jest przy spontanie i witrynie Boba. Ale, co się odwlecze....... :D

• Like 3

Ehhh yyyjhmmm ja bylem :D ale aparatu nie zabrałem - juz nie mialem jak :-( wędki Boba to Cuda a multiki to gwiazdeczki ( zwłaszcza ta daiwka z tym wodzikiem ) każdy powinien to zobaczyć na własne oczy :) i ja cos dorzuciłem do kolekcji Roberta :)

• Like 1