Mottle Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Kurcze dopiero dzisiaj wpadłem na wątek. Robercie robiłem to już osobiście ale zrobię to jeszcze raz na forum, wielkie dzięki za przemiłe spotkanie, gościnę no i oczywiście możliwość powiększenia swojej kolekcji młynków !!!!!! Foty są, a jakże taka okazja może szybko się nie powtórzyć ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Aby podziękowaniom nie było końca to i ja Tobie dziękuję Ale nie chwal się fotami mojej szafy tylko pochwal się tym multikiem co to sobie u mnie upolowałeś PS dziwi mnie, że nikt jeszcze nie podziękował mojej "rudej" za wikt i opierunek? Więc ja to zrobię (choć ona nie czyta tego forum) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Faktycznie!Robercik, ukłony dla Beatki, bez Niej nie byłoby tak, jak było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Na fotce nie widzę CC51...czyżby Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Gablota bardziej cenna niż w jubilerskim salonie. Piękna kolekcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi