pitt Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 usunął je ponieważ przemyślał całą sprawe z tym mysleniem, to jakos nie jestem do konca przekonany @yankiszgadza sie, dlatego zapraszalem na druga odslone tej komedii (zawierajacej z automatu pytania retoryczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ehhh dobrze, że to się już zakończyło.Czułem się jak na kolejnych odcinkach Mody na Sukces.Nie było mnie ze 3 dni ze 3 strony nadleciały, a i tak otym samym i nic się nie zmieniło Do dziś. Chwała wam za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saaid Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić pracownie SPINROD za nieporozumienie spowodowane niedogadaniem stron tak, że ze swojej strony serdecznie przepraszam pracownie SPINROD i chciałbym oczyścić dobre imię pracowni ze wszystkich moich wpisów jakie miały tu miejsce. W chwili obecnej jestem już po rozmowie z Panem Ziemowit Jaciubek który to mimo zaistniałej sytuacji zachował się bardzo ładnie i z wielkim spokojem(szacunek) wyjaśnił mi zasady reklamacji które są jak najbardziej ok w stosunku do przyszłego klienta pracowni. Okazało się ,że wcześniej rozmawiałem z osobą nieupoważnioną do udzielania takich informacji i wyjaśnił skąd wzięła się ta nieprzyjemna sytuacja (na ten temat już rozpisywać się może nie będę bo za długo by pisać). Na dzień dzisiejszy wędka została wysłana do macierzystej pracowni w celu dokonania ekspertyzy .....ale myślę , że wszystko będzie ok ponieważ Pan Ziemowit zadeklarował mi,że dołoży wszelkich starań żeby wędka wróciła do mnie w jednym kawałku. Raz jeszcze przepraszam pracownie jak i forumowiczów za zamieszanie pozdrawiam. A.B Edytowane 22 Listopada 2013 przez Saaid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Zlepiłem te 13 stron i wydrukowałem sobie na A0, jutro wieszam nad łóżkiem. Chyba trzeba wydzielić ten wątek od pierwszej strony. Może ktoś wrzuci zdjęcia kijów ze spinrodu?PozdrawiamGrzesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 zrob sobie jeszcze diagram spaghetti i nie zapomnij prosze, ze said i saaid to ta sama osoba, ktora koniecznie musi posiadac dwa accounty, jeden: do strzelania fochow i drugi: do przeprosin za te farfocle, co wynika z tak oczywistych faktow jak: nieporozumienie i niedogadanie spowodowane niedogadaniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 zrob sobie jeszcze diagram spaghetti i nie zapomnij prosze, ze said i saaid to ta sama osoba, ktora koniecznie musi posiadac dwa accounty, jeden: do strzelania fochow i drugi: do przeprosin za te farfocle, co wynika z tak oczywistych faktow jak: Niedlugo posiadanie tylko jednego konta bedzie passé. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 ba, malo tego, w zaleznosci od ilosci ukonczonych fakultetow, bedziemy zobligowani, nowym regulaminem obowiazujacym od 1 stycznia 2014, do zakladania kilku kont ...dalszych szczegolow niestety nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Pitt. nieporozumienie i niedogadanie spowodowane niedogadaniemjest nie mniej oczywiste, niż: chciałbym przeprosić pracownie SPINROD (...) tak, że ze swojej strony serdecznie przepraszam pracownie SPINRODA co do ilości kont, to trzy do prowadzenia dyskusji bez farfocli (jedno główne, drugie bezwzględnie wspierające i trzecie umiarkownie sceptyczne do głównego, dla pozoru), dwa - jak mówisz - do farfocli i przepraszania za farfocle oraz jedno ekstra na giełdę. PozdrawiamGrzesiek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 6 kont? no nie wiem ... ??? ... to troche nieluckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Spoko Skoro współczesny wędkarz bez tryliarda wędek i kołowrotków wędkarzem nie jest, to... nic dziwnego, że znalazło to przełożenie na fora. Wędkarskie Edytowane 22 Listopada 2013 przez Dienekes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 ... oraz jedno ekstra na giełdę. Na giełdę minimum dwa, wstawiające przedmiot i tak zwane "pytanie do użytkownika".Można dodać trzecie "poproszę o rezerwacje" i czwarte "lepsze zdjęcia na e-mail". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Darku, dodaj piąte - dla oszustów, którzy żenią nieistniejący szpej i znikają bez śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 ba, malo tego, w zaleznosci od ilosci ukonczonych fakultetow, bedziemy zobligowani, nowym regulaminem obowiazujacym od 1 stycznia 2014, do zakladania kilku kont ...dalszych szczegolow niestety nie znam Właśnie szczegółów brak, a ja już dostrzegam problemy. Co będzie, jak sam od siebie kupię kołowrotek z drugiego konta i nie zapłacę? Które konto będzie banowane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Na giełdę minimum dwa, wstawiające przedmiot i tak zwane "pytanie do użytkownika".Można dodać trzecie "poproszę o rezerwacje" i czwarte "lepsze zdjęcia na e-mail". No i bez wysiłku osiągnęliśmy liczbę dwucyfrową. Tym samym w nawiązaniu do ankiety Pitta, odpowiadam na zawartą tam tezę. To zalezy od ilości kont jednego ludzia. http://demotywatory.pl/4038986Edycja mała: Jeśli przyjąć by powyższą mądrość, multikonta naszych powracających milusińskich wynikają z hiprakceptacji samego siebie, przy jednoczesnym odrzuceniu bliźnich jako potencjalnych hugerów. Tak, że nie sposób się sobą natulić i stąd internetowe rozwolnienie jaźni. Lub też z niemożności zrealizowania samemu sobie zbiorowego samogwałtu. Tak swoją drogą otworzyłem teraz ten temat przez kliknięcie powiadomienia o "lajku" i musiałem sprawdzić jaki to wątek, ale szczęśliwie nie piszemy w żadnym Cafe, tylko wciąż na poziomie, normalnie po lucku, w Rodbuildingu. PozdrawiamGrzesiek Edytowane 22 Listopada 2013 przez Maynard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Właśnie szczegółów brak, a ja już dostrzegam problemy. Co będzie, jak sam od siebie kupię kołowrotek z drugiego konta i nie zapłacę? Które konto będzie banowane? to zalezy z ktorego strzelisz farfocla i z ktorego sam sie zglosisz do moderacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No i bez wysiłku osiągnęliśmy liczbę dwucyfrową. Tym samym w nawiązaniu do ankiety Pitta, odpowiadam na zawartą tam tezę. To zalezy od ilości kont jednego ludzia. http://demotywatory.pl/4038986Edycja mała: Jeśli przyjąć by powyższą mądrość, multikonta naszych powracających milusińskich wynikają z hiprakceptacji samego siebie, przy jednoczesnym odrzuceniu bliźnich jako potencjalnych hugerów. Tak, że nie sposób się sobą natulić i stąd internetowe rozwolnienie jaźni. Lub też z niemożności zrealizowania samemu sobie zbiorowego samogwałtu. Tak swoją drogą otworzyłem teraz ten temat przez kliknięcie powiadomienia o "lajku" i musiałem sprawdzić jaki to wątek, ale szczęśliwie nie piszemy w żadnym Cafe, tylko wciąż na poziomie, normalnie po lucku, w Rodbuildingu. PozdrawiamGrzesiek Grzesiek jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jeziorm1 oj musisz nadrobić lekturę wątku to będziesz wiedział co i jak....przecież to takie luckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Aaaaa to przepraszam, ale tego wątku nie dam rady łyknąć, takich ( podobnych ) to ja już przerabiałem sporo na j.pl - szkoda prądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Grzesiek jak ? Na wspak EDYCJA: nie chcę zgłaszać dzisiątek postów do moderacji, więc zgłaszam tylko niniejszy (za użycie modowskiego koloru ), żeby po lucku jednak wydzielić ten wątek, bo nie zachęca on w swoim kształcie do rozwijania go w sposób merytoryczny, ani przez twórców, ani przez użytkowników ich wędek. Dziękuję. PozdrawiamGrzesiek Edytowane 25 Listopada 2013 przez Maynard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Takiej odpowiedzi oczekiwałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi