Skocz do zawartości

Wątek wydzielony z tematu o pracowni SPINROD

Said

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na wstępie chciałbym przeprosić pracownie SPINROD za nieporozumienie spowodowane niedogadaniem  stron tak, że ze swojej strony serdecznie przepraszam pracownie SPINROD i chciałbym oczyścić dobre imię pracowni ze wszystkich moich wpisów jakie miały tu miejsce. W chwili obecnej jestem już po rozmowie z Panem Ziemowit Jaciubek  który to mimo zaistniałej sytuacji zachował się bardzo ładnie i z wielkim spokojem(szacunek) wyjaśnił mi zasady reklamacji które są jak najbardziej ok w stosunku do przyszłego klienta pracowni. Okazało się ,że wcześniej  rozmawiałem z osobą nieupoważnioną do udzielania takich informacji i wyjaśnił  skąd wzięła się ta nieprzyjemna sytuacja (na ten temat już rozpisywać się może nie będę bo za długo by pisać). Na dzień dzisiejszy wędka została wysłana do macierzystej pracowni w celu dokonania ekspertyzy .....ale myślę , że wszystko będzie ok ponieważ Pan Ziemowit zadeklarował mi,że dołoży wszelkich starań żeby wędka wróciła do mnie w jednym kawałku.

Raz jeszcze przepraszam pracownie jak i forumowiczów za zamieszanie pozdrawiam. A.B

Edytowane przez Saaid

zrob sobie jeszcze diagram spaghetti i nie zapomnij prosze, ze said i saaid to ta sama osoba, ktora koniecznie musi posiadac dwa accounty, jeden: do strzelania fochow i drugi: do przeprosin za te farfocle, co wynika z tak oczywistych faktow jak:

nieporozumienie i niedogadanie spowodowane niedogadaniem

:P

• Like 2

zrob sobie jeszcze diagram spaghetti i nie zapomnij prosze, ze said i saaid to ta sama osoba, ktora koniecznie musi posiadac dwa accounty, jeden: do strzelania fochow i drugi: do przeprosin za te farfocle, co wynika z tak oczywistych faktow jak:

:P

Niedlugo posiadanie tylko jednego konta bedzie passé.

Pitt.

nieporozumienie i niedogadanie spowodowane niedogadaniem

jest nie mniej oczywiste, niż:

chciałbym przeprosić pracownie SPINROD (...) tak, że ze swojej strony serdecznie przepraszam pracownie SPINROD

A co do ilości kont, to trzy do prowadzenia dyskusji bez farfocli (jedno główne, drugie bezwzględnie wspierające i trzecie umiarkownie sceptyczne do głównego, dla pozoru), dwa - jak mówisz - do farfocli i przepraszania za farfocle oraz jedno ekstra na giełdę.

-_-

Pozdrawiam
Grzesiek

• Like 4

ba, malo tego, w zaleznosci od ilosci ukonczonych fakultetow, bedziemy zobligowani, nowym regulaminem obowiazujacym od 1 stycznia 2014, do zakladania kilku kont ...

dalszych szczegolow niestety nie znam :)

Właśnie szczegółów brak, a ja już dostrzegam problemy. Co będzie, jak sam od siebie kupię kołowrotek z drugiego konta i nie zapłacę? Które konto będzie banowane? :P

• Like 1

Na giełdę minimum dwa, wstawiające przedmiot i tak zwane "pytanie do użytkownika".

Można dodać trzecie "poproszę o rezerwacje" i czwarte "lepsze zdjęcia na e-mail". ;)

No i bez wysiłku osiągnęliśmy liczbę dwucyfrową. Tym samym w nawiązaniu do ankiety Pitta, odpowiadam na zawartą tam tezę. To zalezy od ilości kont jednego ludzia.

http://demotywatory.pl/4038986

Edycja mała: Jeśli przyjąć by powyższą mądrość, multikonta naszych powracających milusińskich wynikają z hiprakceptacji samego siebie, przy jednoczesnym odrzuceniu bliźnich jako potencjalnych hugerów. Tak, że nie sposób się sobą natulić i stąd internetowe rozwolnienie jaźni. Lub też z niemożności zrealizowania samemu sobie zbiorowego samogwałtu.

Tak swoją drogą otworzyłem teraz ten temat przez kliknięcie powiadomienia o "lajku" i musiałem sprawdzić jaki to wątek, ale szczęśliwie nie piszemy w żadnym Cafe, tylko wciąż na poziomie, normalnie po lucku, w Rodbuildingu. :lol:

Pozdrawiam

Grzesiek

Edytowane przez Maynard
  • Like 1

No i bez wysiłku osiągnęliśmy liczbę dwucyfrową. Tym samym w nawiązaniu do ankiety Pitta, odpowiadam na zawartą tam tezę. To zalezy od ilości kont jednego ludzia.

http://demotywatory.pl/4038986

Edycja mała: Jeśli przyjąć by powyższą mądrość, multikonta naszych powracających milusińskich wynikają z hiprakceptacji samego siebie, przy jednoczesnym odrzuceniu bliźnich jako potencjalnych hugerów. Tak, że nie sposób się sobą natulić i stąd internetowe rozwolnienie jaźni. Lub też z niemożności zrealizowania samemu sobie zbiorowego samogwałtu.

Tak swoją drogą otworzyłem teraz ten temat przez kliknięcie powiadomienia o "lajku" i musiałem sprawdzić jaki to wątek, ale szczęśliwie nie piszemy w żadnym Cafe, tylko wciąż na poziomie, normalnie po lucku, w Rodbuildingu. :lol:

Pozdrawiam

Grzesiek

Grzesiek jak ? ;)

Grzesiek jak ? ;)

Na wspak :lol:

EDYCJA: nie chcę zgłaszać dzisiątek postów do moderacji, więc zgłaszam tylko niniejszy (za użycie modowskiego koloru  :P  ), żeby po lucku jednak wydzielić ten wątek, bo nie zachęca on w swoim kształcie do rozwijania go w sposób merytoryczny, ani przez twórców, ani przez użytkowników ich wędek. Dziękuję.

Pozdrawiam

Grzesiek

Edytowane przez Maynard