Czez Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 http://allegro.pl/item1163339301_pokrowce_na_multiplikatory_ wg_twoich_wymiarow.html Czy ktoś już może wszedł w posiadanie takowych pokrowców i może się wypowiedzieć w temacie warto, czy też nie?PozdrCzarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszaty2222 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tez zastanawiam sie nad zakupem tego gadzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 @UszatyNa m.pl koledzy odradzili mi ten zakup.A oto cytat z jednego z postów:Znam tego producenta. Długo się dogadywaliśmy ale zrobił mi pokrowce na wymiar (do niskiego profilu).Niestety, miały być prostokątne a wyszły jakoś tak inaczej...We wnętrzu nie ma nic zmiękczającego. Jakość szycia przyzwoita ale ja już ich nie kupię. Jest sporo alternatyw dla tych pokrowców i to sprawdzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi