Amon28 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Szybkie pytanie) Jak zdjac ten element? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Delikatnie gumeczke do góry, później łożyska i bolczyk który zobaczysz po zdjęciu lozysk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ktoś zgubił sprężynkę i założył gumkę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jaxon ma podobnie , pierwszy post z tego linku. http://jerkbait.pl/topic/41158-jaxon-vx-machine-400/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Podziekowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jaxon ma podobnie , pierwszy post z tego linku. http://jerkbait.pl/topic/41158-jaxon-vx-machine-400/Bo to jest klon Daiwy,szczególnie podobny do serii kix,i do tego udany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ja wiem czy udany, miałem, używałem i sprzedałem i już nie chce mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ktoś zgubił sprężynkę i założył gumkę. Józek... nie żartuj sobie, bo kolega będzie szukał sprężynki w dywanie, albo zacznie wątek o gów... które mu sprzedano. Tomasino... tam nie ma sprężynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Józek... nie żartuj sobie, bo kolega będzie szukał sprężynki w dywanie, Tomasino... tam nie ma sprężynki. Wesoło to by było jakby znalazł jakąś sprężynkę w dywanie i udało by się ją zamontować .W tym modelu Daiwy nie ma sprężynki , w innych bywają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ja wiem czy udany, miałem, używałem i sprzedałem i już nie chce mieć.Miałeś ZX-a czy VX-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Z i V-e, obydwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wesoło to by było jakby znalazł jakąś sprężynkę w dywanie i udało by się ją zamontować .W tym modelu Daiwy nie ma sprężynki , w innych bywają.Bywają, ale nie tak grube,jak ten o-ring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Hehe koledzy humorem tryskaja) Daiwa po smarowaniu) Jutro na okonie jedzie)Sprezynki nie znalazlem...) Ale pięknie pracuje ten kolowrotek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Na zdjęciu jest Turek ZiA, w kilku które miałem był sześciokątny drucik jako sprężynka - zabezpieczenie.W Turkach ZC była już gumka.Obojętnie czy gumka czy sprężynka, nie ma to najmniejszego znaczenia bo służy tylko temu by łożycha z tulejką na czpieniu sie nie zsunęły,- za nic więcej nie odpowiada ta "blokada". Edytowane 11 Listopada 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi