Stopa Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam serdecznie wszystkich !!! Udało mi się kupić po bardzo okazyjnej cenie (250 zł) nowy multiplikator Shimano Citica 201e i chciałem się Was poradzić czy ten młynek poradzi sobie z łowieniem na jerki w gramaturze od 30 do 70 gramów ( Salmo Slider 10, Fatso 10, Jack no i raz na jakiś czas Salmo Sweeper). Mam też drugie pytanie jaką wędkę polecacie do tego typu przynęt???? Mi spodobały się następujące kije :1. Dragon Milenium Fatso Jerk 25-60 g2. Cormoran Black Star Jerk 40-80 g3. Barkley Lighting Jesrk 80-100 g Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 co do wędek niestety się nie wypowiem bo nie kojarzę bym używał chociaż jedną z wymienionych przez Ciebie. Jeśli chodzi o multika to możesz być spokojny. jeśli nie karzesz mu mielić piasku będzie działał jak należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 1. Dragon Milenium Fatso Jerk 25-60 g Pewnie to tylko czeski błąd, ale...ten model kija jest pod korbę, a nie multika. Model pod multik ma w nazwie CAST Wracając do Twojego pytania, pozostałych dwóch kijów nie znam, ale Dragona miałem i to zarówno tego pod korbę, jak i pod multik :)Polecam, to naprawdę fajne kijki za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Weź jeszcze pod uwagę Dragon Mystery Slider Jerk Cast 1,95m 30-80g. Obojętnie czy wersję XT, czy Camou, chociaż za tą drugą przemawia cena - poniżej stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dziękuje bardzo za pomoc Kupiłem Dragona Millenium Fatso Jerk Cast i jestem bardzo zadowolny z tego kija:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi