godski Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie mogę namierzyć producenta wahadłówek firmę SUM.Trochę tych blaszek jest na Allegro ale nie ma pełnego asortymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zakończył działalność gospodarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czyli tylko końcówki magazynowe dostępne na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czy chodzi o blachy sygnowane "Sum" ze sklepu z niedawnej KRN w Wawie czy ogólnie dostępne obecnie blachy "Sum"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ten sklep już nie istnieje, prawda?. Te ogólnie dostępne. To znaczy tylko na Allegro mogę je znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Zdaje się że jest ich trochę na Spójni i na Sadyba w Domu Wędkarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Kilka lat temu Raven planował wprowadzić Sumy do swojej oferty, pogadaj u nich w salonie bo powinni mieć namiar na producentów. Edytowane 12 Listopada 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Firma miała w nazwie dane producenta.Nie miała w nazwie nic wspólnego z wędkarstwem.Jeśli dobrze pamiętam top. Komodziński.Na Spójni mieli ich zawsze w opór.Sprawdzę później w bazie to coś skrobnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ryszard Komodziński ślusarstwo precyzyjne. Warszawa, bodajże na Woli. Kiedyś brałem od niego osobiście ze 30 sztuk. Telefon: może jeszcze działa: 605062285 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 I za to lubię to forum. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ryszard Komodziński ślusarstwo precyzyjne. Warszawa, bodajże na Woli. Kiedyś brałem od niego osobiście ze 30 sztuk. Telefon: może jeszcze działa: 605062285Kolega był szybszy i mnie wyręczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Powodzenia! już nie produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 W tamtym roku na Allegro udało mi się kupi troche dużych, głównie na suma. Wiekla szkoda, że dalej nie produkuje. Są rewelacyjne na sumy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jak Janus poszukujesz to daj znać na priv. Mam zapasy. Tylko napisz których pragniesz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi