wyjec Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Panowie posiadam ok 50szt płyt winylowych (starych) od polskich wykonawców po zagranicznych i myślę żeby je sprzedać jednak nie mam pojęcia za ile i tu pytanie :Czy ktoś się na tym zna ?? Bo na allegro są od 30zł szt do 16.500tyś za komplet Ps. Mogę wipysać tytuły i zespoły jeżeli to w czymś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja chętnie od Ciebie odkupię do swojej małej kolekcji.Z ceną to trochę kłopot. Tak uczciwie, to należałoby każdą sztukę wycenić odrębnie. Czasem jedna rysa przekreśla wartość płyty, czasem 30 nieszczególnie na nią wpływa. Ważne są źródła pierwotnego zakupu, jakość tworzywa, stan okładki i całe mnóstwo innych detali.Powiem Ci tak, jakiś czas temu zakupiłem "w ciemno" 30 winyli za 300 zł. Pośród tego wszystkiego była jedna płytka warta około 200 zł, reszta to śmietnik. Innym razem kupiłem 20 płyt, widząc je tylko na fotkach, za 500 zł i po zainwestowaniu kilkudziesięciu godzin cieszę się prawie wszystkimi.Taka to loteria Jeśłi jesteś zainteresowany dalszą gadką, zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Z okładkami w większości niektóre jeszcze w dodatkowej "folijce" jak sądzę w stanie Dobrym jak na tyle lat. Czy porysowane nie wiem ale napewno tata ich słuchał dopóki sprzętu nie zmienił 1.2 szt. SBB - Erotyk i Odlecieć z wami (autograf na okładce)2.SBB "Nowy Horyzont"3.SBB " Ze słowem biegnę do Ciebie" i "Przed premierą"4.SBB "Memento z banalnym Tryptykiem" i "Moja ziemio Wyśniona"5.SBB "w kołysce dłoni twych" i "pamięć w kamień wrasta"6.Orkiestra Polskiego Radia "piosenki dla mojej matki)7.Czerwone Gitary "spokój serca"8.Czerwone Gitary "Trójka"9.Eddy Grant "at his best"10.Christie11.Test i wojciech Gąsowski12.Anna German "jesteś moją miłością"13.Anna German " niezapomniane przeboje"14.Benko Lexikon 198215.Lombard "Śmierć w dyskotece"16.2 szt PERFECT 198117.20 England's top smash część 1 i 218.Józef Skrzek "Józefina"19.Józef Skrzek " Wojna Światów"20.Piotr Szczepanik "największe przeboje"21.Mazowsze "śpiewa Kolędy"22.Der Grosse pries superhits23.Suzi and other four words24.AEROBIC 25.Violetta Villas " nie ma miłości bez zazdrości"26.Violetta Villas "Największe przeboje"27.Bajm " chroń mnie"28.DISCO DISCO DISCO29.Manam "O !"30.Puhdys 11 Computer-karriere31.DEEP PURPLE " The house of Blue Light"32.Klan "Mrowisko"33.Ernest Bryll Wojciech Trzciński "Kolęda nocka"34.UB40 The Singles Album35.Atomic Rooster36.Jon Anderson " Animation"37.Marek Biliński "taniec w zaczrowanym gaju" i "fontanna radości"38.Exodus "the most beautiful day" +3 szt bez okładek SBB, Józef Skrzek i Exodus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi