meme174 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 WitamZ ogromną chęcią chciałbym Was zaprosić na spotkanie maniaków jdm - które odbędzie się w Warszawie dnia 3.12.2015 planowania godzina 18 ale to jeszcze szczegół do dogadania - integracja wychodzi najlepiej w realu - możliwość zobaczenia kijów pomachania nimi - na pewno rozwieje wiele dylematów - będą zdjęcia, ogrom zdjęć opisów i opowiadań - to z swojej strony mogę zagwarantować.osoby chetne prosze o wpisanie sie na liste - w późniejszym terminie napisze w jakim lokalu odbędzie się spotkanie 1. Skromnie ja2. Remek3.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Może knajpka nad wodą? Pewnie nie zamarźnie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Na dzień dzisiejszy - będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Na dzień dzisiejszy - będę.Super ! Proszę abyś skopiował wzór z 1 postu i dopisał siebie - będzie wtedy najbardziej przejrzyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jak spotkanie planowane jest do późniejszych godzin to po 20 bym wpadł chętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Szybkie i konsekwentne działania! Lubię to 1. Skromnie ka2. Remek3. BOB PS oby tylko tytuł spotkania nie odstraszył np wielbicieli ABU Edytowane 11 Listopada 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Bob, mile widziane osoby z bakcylem baitcastingowym .... nie trzeba posiadać sprzętu JDM by dołączyć. Kto ma przynosi, a kto nie ma ... przychodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jak spotkanie planowane jest do późniejszych godzin to po 20 bym wpadł chętnie Będziemy, będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Może knajpka nad wodą? Pewnie nie zamarźnie jeszcze. Masz jakąś na oku? West Side Story na Szczęśliwicach albo ... taka druga z drugiej strony parku (obok boiska) ale nie pamiętam jak się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wpadłbym, ale niestety mam Wigilię w pracy. Sprawa nie do przeskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 1. Skromnie ka2. Remek3. BOB4. Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 1.Skromnie ka2.Remek3.BOB4.Durzy5.Maniek1972 Myślę,że nie po błądzę i dojadę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Moje JDM zostały na Podlasiu . Ale przedstawiłbym zabytki a tak doopa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 1.Meme 2.Remek 3.BOB 4.Durzy 5.Maniek1972 6. milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Moje JDM zostały na Podlasiu . Ale przedstawiłbym zabytki a tak doopa .Kombinuj jak je ściągnąć Ja dorzucił bym swoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 doooopa ... nie doooopa ... pokazuj pretekstem jest baitcasting i jdm ale ... spoko przynieś ciekawostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Pewnie - wszyscy pozytywnie zakręceni mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Może kiedyś ktoś we Wrocławiu zorganizuje, będzie bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Może kiedyś ktoś we Wrocławiu zorganizuje, będzie bliżej Hej ... zorganizujcie Przecież lokalnie można robić takie imprezy ... nawet fajnie by było gdybyście się wokół j.pl organizowali na spotkania itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Masz jakąś na oku? West Side Story na Szczęśliwicach albo ... taka druga z drugiej strony parku (obok boiska) ale nie pamiętam jak się nazywa.Nie mam. Ja to od lat wieśniak jestem Kiedyś na Woli było spotkanie nad wodą. Dawno też na Polach Mokotowskich nie byłem. A może pod Warszawą. Motel George pod Nadarzynem. Woda obok. Teraz dobry dojazd z W-wy. 15 km od lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 1.Meme 2.Remek 3.BOB 4.Durzy 5.Maniek1972 6. milupa 7. slava Czemu nie? Z przyjemnścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jakbym miał się nie stawić... 1.Meme2.Remek3.BOB4.Durzy5.Maniek19726. milupa7. slava8. MRTNZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jakbym miał się nie stawić...1.Meme2.Remek3.BOB4.Durzy5.Maniek19726. milupa7. slava8. MRTNZA juz miałem Ci pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 1.Meme 2.Remek 3.BOB 4.Durzy 5.Maniek1972 6. milupa 7. slava 8. MRTNZ 9. Friko chętnie popatrzę co tam macie chłopaki bo u mnie z JDM to tylko multiki, kije wszystko RB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 1.Meme 2.Remek 3.BOB 4.Durzy 5.Maniek1972 6. milupa 7. slava 8. MRTNZ 9. Friko chętnie popatrzę co tam macie chłopaki bo u mnie z JDM to tylko multiki, kije wszystko RB Chętnie dołączę do szanownego grona . Dojadę z Maniek 1972 1.Meme 2.Remek 3.BOB 4.Durzy 5.Maniek1972 6. milupa 7. slava 8. MRTNZ 9. Friko 10.Rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi