sucks_one Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wobec tego również chętnie dołączę do spotkania jesli na piątek przeniesione będzie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 I super .No to Tomku pokażę ci tego super fasta :)Nazwy nie podam bo to nie JDM Wobec tego również chętnie dołączę do spotkania jesli na piątek przeniesione będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 1.Meme2.Remek3.BOB4.Durzy5.Maniek19726. milupa7. slava8. MRTNZ9. Friko10.Rothen 11. Prawie30 Panowie możecie w piątek? 4.12.2015? Proszę o potwierdzenie bo jak widać część osób chciałaby w piątek. Remek - TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Melduje się w piątek.1.Meme2.Remek3.BOB4.Durzy5.Maniek19726. milupa7. slava8. MRTNZ9. Friko10.Rothen 11. Prawie30 Panowie możecie w piątek? 4.12.2015? Proszę o potwierdzenie bo jak widać część osób chciałaby w piątek. Remek - TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 1.Meme2.Remek - piątek3.BOB4.Durzy5.Maniek19726. milupa7. slava8. MRTNZ9. Friko10.Rothen - piątek11. Prawie3012. sucks_one - piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Piątek zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 1.Meme2.Remek - piątek3.BOB - piątek4.Durzy5.Maniek19726. milupa7. slava8. MRTNZ9. Friko10.Rothen - piątek11. Prawie3012. sucks_one - piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Moze byc piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 1.Meme2.Remek - piątek3.BOB - piątek4.Durzy - piątek5.Maniek19726. milupa7. slava8. MRTNZ9. Friko10.Rothen - piątek11. Prawie3012. sucks_one - piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Czwartek czy piątek - dla mnie bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 1.Meme 2.Remek - piątek 3.BOB - piątek 4.Durzy - piątek 5.Maniek1972 6. milupa 7. slava - piątek 8. MRTNZ 9. Friko 10.Rothen - piątek 11. Prawie30 12. sucks_one - piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Czwartek czwartek, piatek mi niekoniecznie moze pasowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A ja proponuje sobote. Czwartek i piatek siłą rzeczy ograniczają nas do godzin wieczornych i skazują na siedzenie w knajpie. Ja bym proponowal spotkac sie rano, isc nad wode przetestowac sprzet a do lokalu dopiero na koniec. Moze skolujemy z MeMe kilka multikow do wspolnego przetestowania co prawda Polish Domestic Market ale i tak moze byc ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A ja proponuje sobote. Czwartek i piatek siłą rzeczy ograniczają nas do godzin wieczornych i skazują na siedzenie w knajpie. Ja bym proponowal spotkac sie rano, isc nad wode przetestowac sprzet a do lokalu dopiero na koniec. Moze skolujemy z MeMe kilka multikow do wspolnego przetestowania co prawda Polish Domestic Market ale i tak moze byc ciekawieI ja się pod tym podpisuję w 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 to i ja bym przyszedł.... zobaczyć na własne ręce i oczy czym to JDM różni się od reszty świata...ino piątek to jak na 18tą to za wcześnie dla mnie, sobota oczywiście dzień nad wodą....jeżeli już to czwartek byłby dobry... chyba że np sobota na ZZ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Pytanie brzmiało czy pasuje piątek a nie kiedy najlepiej pasuje Początkowy termin (czwartek) to moja propozycja. W sobotę na 100% mnie nie ma bo wyjeżdżam do Torunia. Przyjdziecie w piątek, czy zostawiamy czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie,Potwierdziliśmy przed chwilą z Meme datę - jednak czwartek 3.12.2015. Tak jak pierwotnie ustaliliśmy. Tak też będzie za chwilę zarezerwowana restauracja. Przepraszam, że namieszałem ale .. jak zwykle chciałem każdemu dogodzić ... i ... mam kolejną naukę. Szczegóły poda już Meme. PozdrawiamRemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Gicio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dla mnie też czwartek wygodniejszy Moja mama ma na imię Barbara,więc piątek nie bardzo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Hmmm,w czwartek to może i mi sie uda przyjść 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Proszę o dopisanie do listy Krzyśka Gżybka (czwartek to czwartek, będę i tak ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie,Potwierdziliśmy przed chwilą z Meme datę - jednak czwartek 3.12.2015. Tak jak pierwotnie ustaliliśmy. Tak też będzie za chwilę zarezerwowana restauracja. Przepraszam, że namieszałem ale .. jak zwykle chciałem każdemu dogodzić ... i ... mam kolejną naukę. Szczegóły poda już Meme. PozdrawiamRemek Właśnie szefostwo zakomunikowało że mam 03.12 spotkanie firmowe Jeśli uda mi się wyrwać z niego wcześniej to postaram się przybyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja również postaram się w czwartek przybyć. Mam nadzieję, że godzina będzie odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Właśnie szefostwo zakomunikowało że mam 03.12 spotkanie firmowe Jeśli uda mi się wyrwać z niego wcześniej to postaram się przybyć Symuluj, kłam, łgaj aż się wykręcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Symuluj, kłam, łgaj aż się wykręcisz.Nie w moim stylu, wolałabym bez ogródek powiedzieć że mam ich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi