Skocz do zawartości

Spotkanie maniaków JDM "Tajska Bazylia - Bracka 18" Warszawa 3.12.2015

meme174

Rekomendowane odpowiedzi

Melduje się w piątek.

1.Meme

2.Remek

3.BOB

4.Durzy

5.Maniek1972

6. milupa

7. slava

8. MRTNZ

9. Friko

10.Rothen 

11. Prawie30

Panowie możecie w piątek? 4.12.2015? Proszę o potwierdzenie bo jak widać część osób chciałaby w piątek.

Remek - TAK

A ja proponuje sobote. Czwartek i piatek siłą rzeczy ograniczają nas do godzin wieczornych i skazują na siedzenie w knajpie. Ja bym proponowal spotkac sie rano, isc nad wode przetestowac sprzet a do lokalu dopiero na koniec.

Moze skolujemy z MeMe kilka multikow do wspolnego przetestowania ;) co prawda Polish Domestic Market ale i tak moze byc ciekawie

A ja proponuje sobote. Czwartek i piatek siłą rzeczy ograniczają nas do godzin wieczornych i skazują na siedzenie w knajpie. Ja bym proponowal spotkac sie rano, isc nad wode przetestowac sprzet a do lokalu dopiero na koniec.

Moze skolujemy z MeMe kilka multikow do wspolnego przetestowania ;) co prawda Polish Domestic Market ale i tak moze byc ciekawie

I ja się pod tym podpisuję w 100% ;)

• Like 1

Panowie,

Potwierdziliśmy przed chwilą z Meme datę - jednak czwartek 3.12.2015. Tak jak pierwotnie ustaliliśmy. Tak też będzie za chwilę zarezerwowana restauracja. Przepraszam, że namieszałem ale .. jak zwykle chciałem każdemu dogodzić ... i ... mam kolejną naukę.

Szczegóły poda już Meme.

Pozdrawiam

Remek

• Like 1

Panowie,

Potwierdziliśmy przed chwilą z Meme datę - jednak czwartek 3.12.2015. Tak jak pierwotnie ustaliliśmy. Tak też będzie za chwilę zarezerwowana restauracja. Przepraszam, że namieszałem ale .. jak zwykle chciałem każdemu dogodzić ... i ... mam kolejną naukę.

Szczegóły poda już Meme.

Pozdrawiam

Remek

Właśnie szefostwo zakomunikowało że mam 03.12 spotkanie firmowe :(

Jeśli uda mi się wyrwać z niego wcześniej to postaram się przybyć ;)