MRTNZ Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Tak czy inaczej COŚ zrób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie w moim stylu, wolałabym bez ogródek powiedzieć że mam ich ...Podobno jak sie zje surowego ziemniaka to temp ciała podskakuje na 37 z dobrym hakiem smacznego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Podobno jak sie zje surowego ziemniaka to temp ciała podskakuje na 37 z dobrym hakiem smacznego Podobno też często po gorączce przychodzi biegunka, także atmosfera na spotkaniu mogła by "zgęstnieć" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Panowie,Potwierdziliśmy przed chwilą z Meme datę - jednak czwartek 3.12.2015. Tak jak pierwotnie ustaliliśmy. Tak też będzie za chwilę zarezerwowana restauracja. Przepraszam, że namieszałem ale .. jak zwykle chciałem każdemu dogodzić ... i ... mam kolejną naukę. Szczegóły poda już Meme. PozdrawiamRemekNo i spoko Jak dla mnie to może być nawet poniedziałek o 16 I tak dotrę. A tak serio serio, to o której się to dokładnie zacznie? Michał, zaproponuj może jakąś godzinę o której się spotykamy na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A wiadomo już gdzie jest to spotkanie i o której ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Panowie - spokojnie - jutro bedą wszystkie informacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Poproszę o dopisanie mnie do listy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A więc po koleiSpotkanie odbędzie 3 grudnia w restauracji Tajska Bazylia mieszczącej sie przy ulicy brackiej 18 ( centrum ) Z parkowaniem nie powinno być problemów. Mamy zarezerwowane całe pietro na górze - Wszyscy będą mieć miejsca siedzące Dostaliśmy też rabat 15% na wszystkie napoje ( w tym alko też ). Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie, sprawy śmiało pisać w wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) I jest super...na 15% Edytowane 20 Listopada 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 O osiemnastej, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tak jest, od 18-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A więc po kolei Spotkanie odbędzie 3 grudnia w restauracji Tajska Bazylia mieszczącej sie przy ulicy brackiej 18 ( centrum ) Z parkowaniem nie powinno być problemów. Mamy zarezerwowane całe pietro na górze - Wszyscy będą mieć miejsca siedzące Dostaliśmy też rabat 15% na wszystkie napoje ( w tym alko też ). Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie, sprawy śmiało pisać w wątku Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 I spoko.Dziaj zakomunikowałem Maniek1972 że jedzie sam,bo 04/12 mam spotkanie integracyjne na Marymonckiej 42.A tu taka niespodzianka.Jesteśmy na bank w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To brakuje tylko imprezki 5-go i będzie tradycyjna, polska, trzydniówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 I spoko.Dziaj zakomunikowałem Maniek1972 że jedzie sam,bo 04/12 mam spotkanie integracyjne na Marymonckiej 42.A tu taka niespodzianka.Jesteśmy na bank w czwartek To czyli znowu mam "drivera" ??A już się martwiłem, żeby mi dyliżans nie uciekł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Po raz pierwszy w tym toku masz "drivera" w tą i z powrotem w mojej osobie Ale to taki prezent na Mikołaja Od 2016 znowu kierujesz To czyli znowu mam "drivera" ??A już się martwiłem, żeby mi dyliżans nie uciekł Edytowane 20 Listopada 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 ...niczym przekomarzanie się woźnicy ze starą szkapą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Łoj tam Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Super !! Czym więcej nas tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Wg.mnie bardzo mało maniaków Baitcast JDM jak na Mazowieckie i okolice. Edytowane 20 Listopada 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Wlasnie, malo. Zapraszamy tez tych, ktorzy jeszcze nie sa przekonani! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Szczerze....to i ja myślałem,że będzie nas sporo więcej Ale jeszcze się może wszystko zmienić ps.jakie stroje obowiązują? Wieczorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Szczerze....to i ja myślałem,że będzie nas sporo więcej Ale jeszcze się może wszystko zmienić ps.jakie stroje obowiązują? Wieczorowe?Stroje JDM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Stroje JDM.Kimona? Przekonani to pewnie o wyższości są ale ceny na JDM są takie bardziej wyższe . Stella aktualnie prawie 800 $ co nam daje 3tys a Polska w ruinie to mało kogo stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Stella??? a to niski czy wysoki profil? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi