maniek1972 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Będzie zabawa........będzie się działo......iiiiiii nocy będzie mało..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 ..."bo miała grube nogi, wąskie slipy przylegały jej do ... "to na innych spotkaniach ?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 ..."bo miała grube nogi, wąskie slipy przylegały jej do ... "to na innych spotkaniach ?! Tą przyśpiewkę można tylko z Wojtusiowym "kaloryferem" śpiewać, najlepiej po północy i na cały regulator 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Fuck.... akurat 3 grudnia wypadł mi wyjazd służbowy na drugi koniec Polski wygląda na to "następną razą" będę musiał zaliczyc spotkanie JDM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Z tego co widzę to będzie więcej znajomych ludzi ze zlotów mk.pl niż z Jerkbait.pl Edytowane 27 Listopada 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na sąsiednim portalu generalnie było/jest więcej zlotów. W szczególności nad wodą. Trochę dziwne bo skala portali jest nieporównywalna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Bo chyba w mniejszym gronie łatwiej ustalić co i jak Jeśli będzie w przyszłym roku letnia edycja, to się piszę na następne spotkanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Cóż tu powiedzieć .Mk.pl to taka mała "kasta" trzymająca swój poziom Na sąsiednim portalu generalnie było/jest więcej zlotów. W szczególności nad wodą. Trochę dziwne bo skala portali jest nieporównywalna. Edytowane 27 Listopada 2015 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Ja bym Tomku nie odbierał klasy chłopakom z j.pl. Ale Przemek ma rację. W mniejszym gronie łatwiej się ogarnąć.Dla tego tym cenniejsze jest to spotkanie Edytowane 27 Listopada 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 W żadnym wypadku nie odbieram klasy kolegom z j.pl.Szanuję i podziwiam co robią w kwestii baitcastingu .Po prostu taka moja szybka odruchowa refleksja.A nas na JDM też małe grono Ja bym Tomku nie odbierał klasy chłopakom z j.pl. Ale Przemek ma rację. W mniejszym gronie łatwiej się ogarnąć.Dla tego tym cenniejsze jest to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Lubie to.Wszystkich Lubie ???????????????????????????????? Edytowane 27 Listopada 2015 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Jak meme zaprasza to doope trzeba ruszyć.Na obecną chwile - będe Edytowane 28 Listopada 2015 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Meme, patrząc na okolice to nie jest to czasem ta knajpa gdzie obsługują panowie w gaciach ala słonik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jak by co to mogę zebrać ekipę z Błonia,okolic i po drodze do W-wy W sumie Maniek1972 + max 3 osoby Jak meme zaprasza to doope trzeba ruszyć.Na obecną chwile - będe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Meme, patrząc na okolice to nie jest to czasem ta knajpa gdzie obsługują panowie w gaciach ala słonik?Wiem że chciałbyś, ale nie Obsługują kobiety ubrane normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dzięki ja i tak w wawie będę - praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wiem że chciałbyś, ale nie [emoji14] Obsługują kobiety ubrane normalnie Meme ja tam wybrałem olke a ta suczka we wrocku była twoja [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 hmmm ? Ja tam w Wrocku nikogo nie wybierałem dziewczynę mam to grzeczny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 hmmm ? Ja tam w Wrocku nikogo nie wybierałem dziewczynę mam to grzeczny jestem to że człowiek na diecie jest nie znaczy że sobie menu przeczytać nie może..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 I jak multiki już nasmarowane przed czwartkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mogę zabrać jeden zestaw nie dżapoński? plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Pewnie! Przyniosę jednego ładnego cardinala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 WpadnęLiczyłem ze dojdzie nowa wędka i będę mógł ją zabrać (nie słyszałem aby ktoś już ja miał), ale niestety nie zdąży :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) A co to jest, japońskie, fantaftycze, i zaczyna się na Shi...????Właściwa odpowiedź premiowana zacnym piwkiem na spotkaniu Edit:Odpowiedzi w ciągu 24h itd... Edytowane 29 Listopada 2015 przez Prawie30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi