admin Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dzieje się , jak widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dzięki za spotkanie Więcej tego typu integracji w coraz to liczniejszym gronie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tradycyjne gry i zabawy w "nielicznym ale ślicznym" gronie forumowym 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Spotkanie super, dzięki @Meme za organizację i pomysł, czekam na następne tego typu spotkania! Fajnie było zobaczyć tych, co już znam i poznać nowych pozytywnie zakręconych. No i zmieniłem nicka, rzeczywiście ciężki w użyciu;-) @Ezehiel, brakuje mi jednego multika, coś wiesz na ten temat? Ten taki z czerwonymi akcentami, kojarzysz?;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Spotkanie super, dzięki @Meme za organizację i pomysł, czekam na następne tego typu spotkania! Fajnie było zobaczyć tych, co już znam i poznać nowych pozytywnie zakręconych. No i zmieniłem nicka, rzeczywiście ciężki w użyciu;-) @Ezehiel, brakuje mi jednego multika, coś wiesz na ten temat? Ten taki z czerwonymi akcentami, kojarzysz?;-)Tak kojarzę płaciłeś nim.Gdzie co i jak....Jak mówiłem zapłacę to uparles się, że za dwie kozy ci potrzebne..Teraz jak zamach bliski to na mnie.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 i nie udało mi się dotrzeć.......od wczoraj nie lubię dentystów jeszcze bardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dzięki Panowie za spotkanie. Mam nadzieję, że na wiosnę zobaczymy się nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Żałuj Przemsol Edytowane 4 Grudnia 2015 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 I ja dziękuje Miło było poznać nowe osoby w "realu" CDN... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dziękuję Wszystkim za fajne spotkanie Po pracy dorzucę kilka fotek(ja mam wszystkie multiki...bo kto by się połasił na takie starocie? a nawet przybyła mi jedna korba. Ma czerwone akcenty!? ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Fajnie było się spotkać. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Również dziękuję za miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Bakcyl castingowy zaszczepiony w miłej forumowej atmosferze, fajnie spotkanie i do następnego, najlepiej nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Bardzo dziękuję za spotkanie. Było bardzo miło poznać Was w realu. Na stole, na stojakach wiele ciekawostek. Zobaczyłem, dotknąłem multiki, których do tej pory widziałem jedynie w Internecie. Wędeczki pierwsza klasa, a zwłaszcza wędka Bob'a z tym multikiem, w którym był inteligentny wodzik. Panowie trzeba kontynuować spotkania. Wczorajsze było bardzo udane, a było na sucho, co będzie jak spotkamy się nad jeziorem? Bob dzięki za świetnie zdjęcie grupowe! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 cd ... i musi być cdn 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dziękuję jesteście super .Proszę o spotkanie nad wodâ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dziękuję jesteście super .Proszę o spotkanie nad wodâ.Arek, tylko bez łuku proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Robert, tak mnie natchnąłeś wczoraj, że zacząłem zbierać "białe kruki". Pozycja on top rządzi;) Edytowane 4 Grudnia 2015 przez MarcinZet 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Naprawdę sympatycznie było, dzięki za spotkanie Kolejne może uda się zorganizować gdzieś nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Robert, tak mnie natchnąłeś wczoraj, że zacząłem zbierać "białe kruki". Pozycja on top rządzi;)Klasyka Człowiek czytał i myślał, że zawsze będzie tak pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Marcin a tytuł na wierzchu na naszym forum ???????????????? Edytowane 4 Grudnia 2015 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Marcin a tytuł na wierzchu na naszym forum ????????????????Śmiech śmiechem, ale te książki mają w sobie kilka bardzo wartościowych info odnośnie życia w wodzie. Ja to czytam;) zaczynam właściwie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Byłem,poznałem i zobaczyłem kolegów.Super towarzycho i atmosfera.Jednocześnie nieszczęśliwie zakochałem Edytowane 5 Grudnia 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi