BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bo Ty Tomeczku taki delikatny i uczuciowy jesteś co się stało?chcesz o tym porozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tomek, ciężko zdobyć taką "laskę", także im szybciej się odkochasz tym lepiej dla Twojego zdrowia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 http://www.ebay.com/itm/Shimano-Cardiff-51S-DC-Casting-Reel-Excellent-/272051482453?hash=item3f57882f55:g:lcAAAOSwnGJWTvqH O losie...boże mój czemuś mnie opuścił Chorowałem też kiedyś i mi przeszło, ale jak to mówią czym się zatrułeś tym się lecz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) No to żeś waćpan, ładną kurację mu wymyślił !!! Chyba w Polskiej służbie zdrowia robisz!? (oczywiście sfera prywatna ) Edytowane 5 Grudnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Na Łódzkiej karetce jeśli ktoś pamięta temat Dobra nie zaśmiecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 ...ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Łoł, sporo znajomych tawrzyczek widzę. Mam nadzieję, iż Rothen i Brig wychylili łyczka za moje zdrowie? Nie mogło, jak widzę zabraknąć Krzysia Gżybka. Po zdjęciach mniemam, iż paru korbomaniaków powinno polec. Bobbi, next meeting gdzieś nad wodą, może być bezrybna, a wtedy zrobimy małą szkółkę castingową. Wódz chyba nie będzie miał nic przeciwko? Żal dupę ściska ze względu na moją absencję, ale, co się odwlecze........Pozdrawiam serdecznie z Łodzi wszystkich uczestników Spotkania.Do zobaczenia nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Łoł, sporo znajomych twarzyczek widzę. Mam nadzieję, iż Rothen i Brig wychylili łyczka za moje zdrowie? Nie mogło, jak widzę zabraknąć Krzysia Gżybka. Po zdjęciach mniemam, iż paru korbomaniaków powinno polec. Bobbi, next meeting gdzieś nad wodą, może być bezrybna, a wtedy zrobimy małą szkółkę castingową. Wódz chyba nie będzie miał nic przeciwko? Żal dupę ściska ze względu na moją absencję, ale, co się odwlecze........Pozdrawiam serdecznie z Łodzi wszystkich uczestników Spotkania.Do zobaczenia nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To jest właśnie moja miłość.Nie odkocham się i już .Remek bądź kolegą Tomek, ciężko zdobyć taką "laskę", także im szybciej się odkochasz tym lepiej dla Twojego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) ..."Remek bądź kolegą"... ja bym na to nie liczył. W miłości nie ma miejsca na sentymenty i koleżeństwo. Twardym musisz być! Walcz Tomek, walcz!!! (jestem z Tobą ) Edytowane 5 Grudnia 2015 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Łoł, sporo znajomych tawrzyczek widzę. Mam nadzieję, iż Rothen i Brig wychylili łyczka za moje zdrowie? Nie mogło, jak widzę zabraknąć Krzysia Gżybka. Po zdjęciach mniemam, iż paru korbomaniaków powinno polec. Bobbi, next meeting gdzieś nad wodą, może być bezrybna, a wtedy zrobimy małą szkółkę castingową. Wódz chyba nie będzie miał nic przeciwko? Żal dupę ściska ze względu na moją absencję, ale, co się odwlecze........Pozdrawiam serdecznie z Łodzi wszystkich uczestników Spotkania.Do zobaczenia nad wodą!Następnym razem musisz przyjechać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tym bardziej, że nocleg idzie niedrogo załatwić w Stolicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Właśnie, tym bardziej, że szmat czasu się nie widzieliśmy - z Przemkiem w zeszłym roku na starorzeczach, a dobrze byłoby na żywca pogadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Będę, Marcinku, obiecuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Będę walczył.Do Maja na bank będę miał kochanicę Jak coś ktoś miał lub wiedział , gdzie ci i jak to proszę o info...."Remek bądź kolegą"... ja bym na to nie liczył. W miłości nie ma miejsca na sentymenty i koleżeństwo. Twardym musisz być! Walcz Tomek, walcz!!! (jestem z Tobą ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Panowie miedzy Bogiem a prawda... Zrobi się cieplej i zorganizujemy spotkanie "jdm" rzutowe - gdzie będzie szkółka castingowa i mam nadzieje ze przybędzie więcej osób którzy zaraza sie choroba nie ważne czy jdm czy uda czy china - łączy nas cos wspaniałego - milosc do ruchomej szpuli i poszarzajmy nasze grono aby bylo nas coraz więcej i coraz to lepszych wędkarzy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Panowie miedzy Bogiem a prawda... Zrobi się cieplej i zorganizujemy spotkanie "jdm" rzutowe - gdzie będzie szkółka castingowa i mam nadzieje ze przybędzie więcej osób którzy zaraza sie choroba nie ważne czy jdm czy uda czy china - łączy nas cos wspaniałego - milosc do ruchomej szpuli i poszarzajmy nasze grono aby bylo nas coraz więcej i coraz to lepszych wędkarzy Odnośnie szerzenia ruchomej szpulki jestem jak najbardziej za, Misiek uwaźaj bo jak tak dalej pójdzie dalej żadnego stałoszpulowca nie wezmę Tak trzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To jest właśnie moja miłość.Nie odkocham się i już .Remek bądź kolegą Piękny co? Jak mi przejdzie casting to sprzedam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Piękny co? Jak mi przejdzie casting to sprzedam Ja Ci dam "przejdzie"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No na razie nie przechodzi ... a ten multik po róznych testach 51S, 51SS ... okazał się cudem dla mało myślącego gościa, który nie bardzo chce się skupiać na sprzęcie podczas łowienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odnośnie szerzenia ruchomej szpulki jestem jak najbardziej za, Misiek uwaźaj bo jak tak dalej pójdzie dalej żadnego stałoszpulowca nie wezmę Tak trzymać.Misiu aby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Marcin domek na starorzeczach postaram się załatwić na czerwiec lub lipiec....to już bedzie 3 edycja:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie miedzy Bogiem a prawda... Zrobi się cieplej i zorganizujemy spotkanie "jdm" rzutowe - gdzie będzie szkółka castingowa i mam nadzieje ze przybędzie więcej osób którzy zaraza sie choroba nie ważne czy jdm czy uda czy china - łączy nas cos wspaniałego - milosc do ruchomej szpuli i poszarzajmy nasze grono aby bylo nas coraz więcej i coraz to lepszych wędkarzy I to jest świetna koncepcja - nasza szkoła castingowa .Gratuluję zorganizowania świetnego spotkania , namiastki zlotu ludzi castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Muszę jeszcze dodać , że na spotkaniu dostałem prezent od Krzysztofa Grzybowskiego-zwanego "gżybkiem" prezent w postaci oto takiego, japońskiego kołowrotka marki jeszcze do końca nierozszyfrowanej. Bardzo ci dziękuję Krzysztofie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Panowie dajcie proszę namiary na Pana Krzysztofa, który miał sie do mnie odezwać i może gdzies zapodział zapiski.Muszę się rozliczyć i dobrać wahadełek.Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi