Skocz do zawartości

Spotkanie maniaków JDM "Tajska Bazylia - Bracka 18" Warszawa 3.12.2015

meme174

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.ebay.com/itm/Shimano-Cardiff-51S-DC-Casting-Reel-Excellent-/272051482453?hash=item3f57882f55:g:lcAAAOSwnGJWTvqH

O losie...boże mój czemuś mnie opuścił  :blink:

Chorowałem też kiedyś i mi przeszło, ale jak to mówią czym się zatrułeś tym się lecz :ph34r:

• Like 2

Łoł, sporo znajomych tawrzyczek widzę. Mam nadzieję, iż Rothen i Brig wychylili łyczka za moje zdrowie? Nie mogło, jak widzę zabraknąć Krzysia Gżybka. Po zdjęciach mniemam, iż paru korbomaniaków powinno polec. Bobbi, next meeting gdzieś nad wodą, może być bezrybna, a wtedy zrobimy małą szkółkę castingową. Wódz chyba nie będzie miał nic przeciwko? Żal dupę ściska ze względu na moją absencję, ale, co się odwlecze........

Pozdrawiam serdecznie z Łodzi wszystkich uczestników Spotkania.

Do zobaczenia nad wodą!

• Like 1

Łoł, sporo znajomych twarzyczek widzę. Mam nadzieję, iż Rothen i Brig wychylili łyczka za moje zdrowie? Nie mogło, jak widzę zabraknąć Krzysia Gżybka. Po zdjęciach mniemam, iż paru korbomaniaków powinno polec. Bobbi, next meeting gdzieś nad wodą, może być bezrybna, a wtedy zrobimy małą szkółkę castingową. Wódz chyba nie będzie miał nic przeciwko? Żal dupę ściska ze względu na moją absencję, ale, co się odwlecze........

Do zobaczenia nad wodą!

• Like 1

Łoł, sporo znajomych tawrzyczek widzę. Mam nadzieję, iż Rothen i Brig wychylili łyczka za moje zdrowie? Nie mogło, jak widzę zabraknąć Krzysia Gżybka. Po zdjęciach mniemam, iż paru korbomaniaków powinno polec. Bobbi, next meeting gdzieś nad wodą, może być bezrybna, a wtedy zrobimy małą szkółkę castingową. Wódz chyba nie będzie miał nic przeciwko? Żal dupę ściska ze względu na moją absencję, ale, co się odwlecze........

Do zobaczenia nad wodą!

Następnym razem musisz przyjechać!!!

Będę walczył.Do Maja na bank będę miał kochanicę :)

Jak coś ktoś miał lub wiedział , gdzie ci i jak to proszę o info.

..."Remek bądź kolegą"... ja bym na to nie liczył. W miłości nie ma miejsca na sentymenty i koleżeństwo. Twardym musisz być! 

Walcz Tomek, walcz!!! :D  :D  :D 

(jestem z Tobą  :P  :D )

• Like 1

Panowie miedzy Bogiem a prawda... Zrobi się cieplej i zorganizujemy spotkanie "jdm" rzutowe - gdzie będzie szkółka castingowa i mam nadzieje ze przybędzie więcej osób którzy zaraza sie choroba :) nie ważne czy jdm czy uda czy china - łączy nas cos wspaniałego - milosc do ruchomej szpuli i poszarzajmy nasze grono aby bylo nas coraz więcej i coraz to lepszych wędkarzy :)

• Like 7

Panowie miedzy Bogiem a prawda... Zrobi się cieplej i zorganizujemy spotkanie "jdm" rzutowe - gdzie będzie szkółka castingowa i mam nadzieje ze przybędzie więcej osób którzy zaraza sie choroba :) nie ważne czy jdm czy uda czy china - łączy nas cos wspaniałego - milosc do ruchomej szpuli i poszarzajmy nasze grono aby bylo nas coraz więcej i coraz to lepszych wędkarzy :)

Odnośnie szerzenia ruchomej szpulki jestem jak najbardziej za, Misiek uwaźaj bo jak tak dalej pójdzie dalej żadnego stałoszpulowca nie wezmę:)

Tak trzymać.

• Like 1

I to jest świetna koncepcja - nasza szkoła castingowa .

Gratuluję zorganizowania świetnego spotkania , namiastki zlotu ludzi castingu.