admin Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie mam. Ja to od lat wieśniak jestem Andrzej, to tak jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Przy Moczydle też można się spotkać, jest tam jakiś american grill coś tam, tuż nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Chętnie podjadę, poznam cos nowego ... a jak Amerikan Grill to nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Kto jeszcze?Do Mississipi mam 5min spacerkiem, więc...1.Meme 2.Remek 3.BOB 4.Durzy 5.Maniek1972 6. milupa 7. slava 8. MRTNZ 9. Friko 10.Rothen 11. Prawie30 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Co przywieziecie maniacy JDM'a? Chwalić się ...... proszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 4 x evergreen2 x major craft1 x graphiteleader1 x ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Chyba ta specjalizacja JDM odstrasza ludzi . Ja z castingowego sprzętu JDM mam tylko Alphasa 150 HL. I to też nie do końca jest JDM. Aż wstyd Termin piątkowy czy tez sobotni też byłby chyba lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Plecionka może być 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Piątek może być ale ... trzeba potwierdzić - osoby, ktore się zapisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Plecionka może być Może 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja jestem za piątkiem (to Barbórka i dodatkowa okazja do świętowania )Czy multiki z lat 70 -tych były JDM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Czy multiki z lat 70 -tych były JDM ? Tak, ale oni wtedy jeszcze stosowali technologię z XIX wieku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 To powinieneś przybyć na to spotkanie. Zaprezentuje Ci te dziewiętnastowieczne rozwiązania ... kucniesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 To powinieneś przybyć na to spotkanie. Zaprezentuje Ci te dziewiętnastowieczne rozwiązania ... kucniesz No Darku.......szach i........? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Ja też głosuję za piątkiem.U mnie będzie nudno .Same Daiwy:) Edytowane 13 Listopada 2015 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja tez nie mam nic ciekawego, kilka sztuk zuzytych MB wezme... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Panowie sprzęt to dodatek - jak dla mnie może przyjść każdy, kto ma ochotę się spotkać, porozmawiać powymieniać doświadczenia - sprzęt to tylko dodatek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Chyba ta specjalizacja JDM odstrasza ludzi . Ja z castingowego sprzętu JDM mam tylko Alphasa 150 HL. I to też nie do końca jest JDM. Aż wstyd Termin piątkowy czy tez sobotni też byłby chyba lepszyz tego co pamietam to ten alphas jest z tajlandii, co nie zmienia faktu ze to bardzo dobry młyn... Edytowane 14 Listopada 2015 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 z tego co pamietam to ten alphas jest z tajlandii, co nie zmienia faktu ze to bardzo dobry młyn... JDM nie musi być Made in Japan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 No Darku.......szach i........?Nie widzę przeszkód .......... powiedział ślepy koń gdy go zapytano czy wystartuje w Wielkiej Pardubickiej .Tylko nie bardzo wiem gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tego jeszcze do końca nie ustalono...trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 obowiązuje strój wieczorowy ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 a pod spodem jeszcze nick, każdego uczestnika ... oczywiście po jdeemsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 To będą i inne multiki JDM nie musi być Made in Japan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi