zetika16 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 W UK 6x pro dziś mogę kupić za 319£ także jak naj bardziej 1700zl w Polsce jest realne. wysyłają do Polski ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 @Tomasz eS pewnie tak chociaż po obecnie wszystko powyżej 300€ leci na podatek i cło także mało opłacalne ale rozmawiałem z kolegą i na niemieckim Amazonie też można znaleźć za podobne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 W UK 6x pro dziś mogę kupić za 319£ także jak naj bardziej 1700zl w Polsce jest realne.A opłaty przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 @drag Ja mieszkam w UK. Podobne ceny były też na Niemieckim Amazonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Garmin Fenix 6x Pro, wersja odnowiona z rokiem gwarancji ale cena zacna - 1623zł. Garmin Fenix 6X PRO AMAZON.PL. (Certyfikowany i po generalnym przeglądzie) - Pepper.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Panowie w jakich aspektach lepszy jest Garmin 7 od 6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 19 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Przede wszystkim moduł GPS.W szóstce był przeciętny lub do kitu - zależało od sztuki. Mój egzemplarz był bardziej udany, więc miałem przeciętny XDW siódemce (bez oznaczenia PRO) GPS nie ma multibanda ale i tak jest o wiele dokładniejszy, niż w szóstce. Wersja 7X SS (jeszcze bez PRO) ma już multiband, więc jest bardzo dokładnie. Siódemki z oznaczeniem PRO mają multibanda już niezależnie od wersji. Druga rzecz to dotykowy ekran - bardzo się przydaje przy obsłudze map i tylko do tego go używam. Pozostała obsługa u mnie leci zawsze z przycisków. Kolejny ficzer: latarka. Jak miałem 6X PRO, to się śmiałem, że nie położę ponad 4k, żeby kupić latarkę do zegarka, który już mam XD Ale śmichy chichy się skończyły, jak jednak kupiłem 7X SS i teraz latarka jest jednym z najczęściej wykorzystywanych przeze mnie ficzerów w tym zegarku XD Poza tym nie laguje jak szóstka i bateria trzyma o jakieś 50% dłużej - z około 20 dni w 6X mam obecnie miesiąc w 7X (bez aktywności z użyciem GPS). No i potrafi zmierzyć więcej podczas biegania niż mierzyły szóstki. Więcej grzechów nie pamiętam XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Panowie w jakich aspektach lepszy jest Garmin 7 od 6 ?Jak dla mnie bateria, latarka a przede wszystkim dotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi