Manniek66 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie przypominam sobie, żebym ostatnio coś sprzedawał a tu taki komunikat mnie atakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzięki za zgłoszenie, Remek już nad tym pracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Tak. Zlokalizowałem błąd w skrypcie. Wiem gdzie, wiem na czym polega ale ... na razie nie wiem jak poprawić. Szukam rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 I jak tam rozwiązanie problemu? Nadal to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Maniek - czeka w kolejce. Priorytet - średni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wichu79 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mam to samo.Jeśli można jakoś to naprawić będę wdzięczny:') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Twój problem wynika z tego, wg mnie, że osiągnąłeś limit utworzonych ogłoszeń w działach giełdowych (Kupie/Zamienię/Oddam) - masz 5 ogłoszeń pomiędzy 05.11 a 14.11... Polecam lekturze: http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wichu79 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Niestety ale w informacji jest wzmianka tylko odnośnie działu sprzedaży iż zamieściłem 4 ogłoszenia właśnie w tym dziale a nie innym.A tak nie było. Edytowane 16 Listopada 2015 przez wichu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Niestety ale w informacji jest wzmianka tylko odnośnie działu sprzedaży iż zamieściłem 4 ogłoszenia właśnie w tym dziale a nie innym.A tak nie było. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem to co za-linkował Ci @Mario. Tyczy się to całego działu Giełdy a nie tylko działu sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wichu79 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dzięki.Nie wiedziałem że tyczy się to całego działu.Z info wywnioskowałem że chodzi tylko o dział Sprzedaży.No cóż......Muszę swoje "odkiblować":'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locutus85 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Mam problem, w ciagu ostanich 14 dni wystawilem tylko 1 rzecz na sprzedaż, chciałem kupić 2, a wiec zostaje mi jeszcze 1 wolny slot. Dostaje komunikat ze przekroczylem limit Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Limit tyczy się całego działu także Kupię /zamienię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locutus85 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No ale chyba napisalem ze jesli dobrze umiem liczyc to jest 1 sprzedam + 2 kupie = 3, to chyba zostaje jeszcze 1 wolne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Sprawdziłem, wystąpił błąd i zaliczyło twój temat założony w innym dziale w terminie 14 dni do stanu licznika ogłoszeń.Błąd zgłoszony adminowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Pytanie może banalne , ale czy chcąc zgłosić , że ogłoszenie z giełdy jest już nieaktualne , poza wpisem w wątku należy również skorzystać z opcji "zgłoś" ? Tak zrozumiałem zapis regulaminu , ale w komunikacie ewidentnie pisze o zgłoszeniu naruszenia regulaminu przy korzystaniu z tej opcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Akurat na giełdzie mile widziane zgłaszanie za pomocą tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dziękuję - teraz już wszystko jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locutus85 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nadal nie moge nic wystawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziwne bo temat w dziale spinning wstawiłeś, czyli licznik ci pozwolił.Gdybyś wstawił na giełdzie a nie tam to by ogłoszenie było aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nadal nie moge nic wystawic... Nic dziwnego skoro w dziale kupię masz dwa ogłoszenia swoje i w dziale sprzedam również dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nic dziwnego skoro w dziale kupię masz dwa ogłoszenia swoje i w dziale sprzedam również dwa.Teraz 2 bo 1 zostało przeniesione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locutus85 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziwne bo temat w dziale spinning wstawiłeś, czyli licznik ci pozwolił.Gdybyś wstawił na giełdzie a nie tam to by ogłoszenie było aktywne.Wystawiłem przez pomyłke, no bez jaj kto to programował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wystawiłem przez pomyłke, no bez jaj kto to programował ? Roszczenia stawiać łatwo, a może dasz coś od siebie, potrafisz lepiej? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja mam Panowie bardzo prosty system decyzyjny - jeśli mam do wyboru przyspieszyć 10 krotnie forum (co nastąpiło wczoraj), czy siedzieć i analizować kod by można było wstawić 4 ogłoszenia sprzedaży to wybór padł na .... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 myszkin Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Panowie admini mozecie sie odniesc do wiadomosci na priv?bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Panowie admini mozecie sie odniesc do wiadomosci na priv?bede wdzieczny. Nie wiem o co pytasz adminów ale mogę się domyślać że odpowiedź znajdziesz tu: http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Manniek66
Nie przypominam sobie, żebym ostatnio coś sprzedawał a tu taki komunikat mnie atakuje...
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi