Skocz do zawartości
  • 0

Problem z giełdą

Manniek66

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

i to - druga część - http://jerkbait.pl/topic/65977-nieobecno%C5%9B%C4%87-admina-do-28112015-odpisywanie-na-privy/

Oświadczam, że to podtrzymuję. Tygodniowo dostaję kilka takich wiadomości. Z pełnym zamysłem nie odpowiadam na nie. Zabierają one czas, który mógłbym poświęcić na rozwój forum jerkbait.pl i SFP. 

• Like 1

• 0

Dwa problemy z giełdą - po pierwsze nikt nie chce kupić, po drugie ktoś grzebał w mojej ofercie, pojawiło się jakieś anime w treści? O co chodzi? B)

Zapewniam Cię, że nikt tu się głupio nie zabawia we wklejanie jakiś anime. Jeśli nikt nie chce kupić, to może, nie wiem, nie znam się, ale może - cena za ten artykuł nie jest wystarczająco atrakcyjna? Co do anime, czy wcześniej znajdowało się tam jakieś zdjęcie?

• Like 1

• 0

Nie jestem specem, ale wydaje mi sie, że chodzi o to:

Wrzuciłeś fotki na hosting, który ma dość mocno ograniczoną ilość generowanych linków. Dodałeś zdjęcie z popularną nazwą "1", strona wygenerowała zdjęcie o adresie "http://wgrajo.pl/img/1mom.jpg" 
Po Tobie "X" ludzi wrzuciło tam zdjęcie z nazwą "1" i po którejś osobie z rzędu skończyły się kombinacje 3 liter (po "1") Twoje zdjęcie zostało zastąpione przez ten obrazek z anime, całkiem możliwe, że te następne z "2", "3" itd. też niedługo zostaną podmienione. 

Rada: 

- korzystaj z innych hostów 

- dobieraj bardziej skomplikowane nazwy zdjęć. 

Anime usunąłem. 

• Like 1

• 0

No to i tak miałem szczęście, bo dziewczynki z obrazka były ubrane :rolleyes: Na razie resztę zdjęć zostawię bez zmian, kto wie, co będę oferował do rana...

Prośba do Admina - trzeba usunąć link do mojej oferty 4 wpisy wyżej, coby mnie nie powieszono i nie rozstrzelano przed późniejszym zruganiem :D

Edytowane przez cristovo

• 0

Z tego co widzę, mam 2 aktywne ogłoszenia w dziale Sprzedam i 2 w dziale Kupie, z czego jedno ma juz miesiąc ale nadal jest widoczne (jest zamknięte).

Czy da radę usunąć to miesięczne ogłoszenie w dziale Kupie, aby licznik mi sie zmniejszył?

Edytowane przez Żbiku

• 0

Z tego co widzę, mam 2 aktywne ogłoszenia w dziale Sprzedam i 2 w dziale Kupie, z czego jedno ma juz miesiąc ale nadal jest widoczne (jest zamknięte).

Czy da radę usunąć to miesięczne ogłoszenie w dziale Kupie, aby licznik mi sie zmniejszył?

Zwróć uwagę na punkt dziewiąty: http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/

• 0

Witam,

Zdeklarowałem zakup obrotówek MEPPS, na giełdzie JERKBAIT ok. 3 tyg temu. Od 2 tygodni czekam na finalizację. Co robić??? Nie otrzymałem danych do przelewu itd.

pozdrawiam

Napisz PW do sprzedającego, ciesz się, że nie przelałeś pieniędzy i... odpuść temat?

Nie oczekuj, że ktoś zmusi sprzedającego do podania danych do przelewu.

Może już ich nie chce sprzedać? Albo sprzedał już dawno? Jakie masz oczekiwania po swoim poście?