Manniek66 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie przypominam sobie, żebym ostatnio coś sprzedawał a tu taki komunikat mnie atakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 i to - druga część - http://jerkbait.pl/topic/65977-nieobecno%C5%9B%C4%87-admina-do-28112015-odpisywanie-na-privy/ Oświadczam, że to podtrzymuję. Tygodniowo dostaję kilka takich wiadomości. Z pełnym zamysłem nie odpowiadam na nie. Zabierają one czas, który mógłbym poświęcić na rozwój forum jerkbait.pl i SFP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Dwa problemy z giełdą - po pierwsze nikt nie chce kupić, po drugie ktoś grzebał w mojej ofercie, pojawiło się jakieś anime w treści? O co chodzi? Edytowane 8 Lutego 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dwa problemy z giełdą - po pierwsze nikt nie chce kupić, po drugie ktoś grzebał w mojej ofercie, pojawiło się jakieś anime w treści? O co chodzi? Zapewniam Cię, że nikt tu się głupio nie zabawia we wklejanie jakiś anime. Jeśli nikt nie chce kupić, to może, nie wiem, nie znam się, ale może - cena za ten artykuł nie jest wystarczająco atrakcyjna? Co do anime, czy wcześniej znajdowało się tam jakieś zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Z tym "nikt nie chce kupić" to oczywiście żart, ale japoński obrazek po prostu się objawił... Chyba faktycznie "samoistnie" podmieniła się fotka, teraz widzę, że jednego z moich zdjęć nie ma. Edytowane 7 Lutego 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper.K Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie jestem specem, ale wydaje mi sie, że chodzi o to:Wrzuciłeś fotki na hosting, który ma dość mocno ograniczoną ilość generowanych linków. Dodałeś zdjęcie z popularną nazwą "1", strona wygenerowała zdjęcie o adresie "http://wgrajo.pl/img/1mom.jpg" Po Tobie "X" ludzi wrzuciło tam zdjęcie z nazwą "1" i po którejś osobie z rzędu skończyły się kombinacje 3 liter (po "1") Twoje zdjęcie zostało zastąpione przez ten obrazek z anime, całkiem możliwe, że te następne z "2", "3" itd. też niedługo zostaną podmienione. Rada: - korzystaj z innych hostów - dobieraj bardziej skomplikowane nazwy zdjęć. Anime usunąłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) No to i tak miałem szczęście, bo dziewczynki z obrazka były ubrane Na razie resztę zdjęć zostawię bez zmian, kto wie, co będę oferował do rana... Prośba do Admina - trzeba usunąć link do mojej oferty 4 wpisy wyżej, coby mnie nie powieszono i nie rozstrzelano przed późniejszym zruganiem Edytowane 7 Lutego 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 salmonzander Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam . Mam pytanie jeśli chodzi o giełdę ,ogłoszenia są zablokowane tzn. " temat jest zamknięty" dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam . Mam pytanie jeśli chodzi o giełdę ,ogłoszenia są zablokowane tzn. " temat jest zamknięty" dlaczego? Przeczytaj temat Nowe zasady funkcjonowania GIEŁDY jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 salmonzander Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Czytałem ten temat , zastanawiałem się dlaczego dopiero od tygodnia nie miałem dostępu bo nowe zasady funkcjonowania giełdy obowiązują od 16.09,2015.? W tej chwili jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wcześniej raczej mieć nie mogłeś mieć dostępu nie mając napisanych 30 postów. Może tu tkwi szczegół w sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Z tego co widzę, mam 2 aktywne ogłoszenia w dziale Sprzedam i 2 w dziale Kupie, z czego jedno ma juz miesiąc ale nadal jest widoczne (jest zamknięte). Czy da radę usunąć to miesięczne ogłoszenie w dziale Kupie, aby licznik mi sie zmniejszył? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 zgłoś posta, będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Z tego co widzę, mam 2 aktywne ogłoszenia w dziale Sprzedam i 2 w dziale Kupie, z czego jedno ma juz miesiąc ale nadal jest widoczne (jest zamknięte). Czy da radę usunąć to miesięczne ogłoszenie w dziale Kupie, aby licznik mi sie zmniejszył?Zwróć uwagę na punkt dziewiąty: http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekm Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam,Zdeklarowałem zakup obrotówek MEPPS, na giełdzie JERKBAIT ok. 3 tyg temu. Od 2 tygodni czekam na finalizację. Co robić??? Nie otrzymałem danych do przelewu itd.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bander Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam,Zdeklarowałem zakup obrotówek MEPPS, na giełdzie JERKBAIT ok. 3 tyg temu. Od 2 tygodni czekam na finalizację. Co robić??? Nie otrzymałem danych do przelewu itd.pozdrawiam Napisz PW do sprzedającego, ciesz się, że nie przelałeś pieniędzy i... odpuść temat?Nie oczekuj, że ktoś zmusi sprzedającego do podania danych do przelewu.Może już ich nie chce sprzedać? Albo sprzedał już dawno? Jakie masz oczekiwania po swoim poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxtip Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Co robić???... poszukać innej aukcji, ewentualnie wysłać pw do sprzedającego - jednak słabo to widzę... na giełdzie nie ma przymusu kupna, nie ma więc też przymusu sprzedaży... sprzedający mógł się po prostu rozmyślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 ...albo wyjechać na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekm Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Racja, olewam temat. Gość od początku był jakiś mało precyzyjny i pewnie przerosło go podsumowanie własnej aukcji.Ten Pan to Robert Crocker. Dzięki i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Manniek66
Nie przypominam sobie, żebym ostatnio coś sprzedawał a tu taki komunikat mnie atakuje...
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi