rapia Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam.Poszukuje jakiegoś fachowca,który rozbierze wyczyści i przesmaruje kołowrotek jeszcze nigdy nie smarowany.Pytałem po sklepach wędkarskich ale nikt nic nie wie.Jak możecie to pomóżcie.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Zapytaj u Romka w Viku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawitogdy Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 kiedyś gdzieś na jakimś forum czytałem że w Gdyni na hali targowej chyba tam w wędkarskim ten gościu tym się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapia Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 W viku pytałem wczoraj i ten miły pan nikogo takiego nie zna i nikogo nie poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No to może w Gdyni w Rexie u Wiśniewskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Raczej nie Gdynia ale można dzwonić i dogadywać się 600 156 166 Józef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Józef Leśniak Fakt, trzeba wyslac poczta ale warto, pisalem o tym kiedys. Jest tez jeden gentleman w Elblagu, ale tego akurat zdecydowanie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Hmm, a czy w 3mieście nie ma żadnego forumowicza, który by koledze przeserwisował kołowrotek? Przecież fachowiec nie oznacza kogoś, kto musi wziąć za to kasę, ale kogoś, kto się na tym zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek88 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Zapytaj Czarka w sklepie Szuwarek na rogu Kościuszki i Hallera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rapia
Witam.Poszukuje jakiegoś fachowca,który rozbierze wyczyści i przesmaruje kołowrotek jeszcze nigdy nie smarowany.Pytałem po sklepach wędkarskich ale nikt nic nie wie.Jak możecie to pomóżcie.PZDR
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi