Chciałbym uzyskać pomoc na temat mojej echosondy. Od 3 miesięcy jestem posiadaczem echo Lowrance Elite x4 CHRIP i do tej pory wszystko mi się w niej podobało, działała bez zarzutów. Podczas ostatniego wypadu na ryby, echo zaczęło pokazywać bardzo dziwne i niewyraźne odczyty. Nie wybyło już widać łuków ryb, a cały ekran mimo obnizenia czułości, ustawienia trybu niskiej wody i włączeniu opcji "brudna woda" pokazywał takie jakie przedstawiam na załączonych zdjęciach. Co może być tego przyczyną? Czy to uszkodzenie echosondy?
Pytanie
wilu
Witam wszystkich serdecznie
Chciałbym uzyskać pomoc na temat mojej echosondy. Od 3 miesięcy jestem posiadaczem echo Lowrance Elite x4 CHRIP i do tej pory wszystko mi się w niej podobało, działała bez zarzutów. Podczas ostatniego wypadu na ryby, echo zaczęło pokazywać bardzo dziwne i niewyraźne odczyty. Nie wybyło już widać łuków ryb, a cały ekran mimo obnizenia czułości, ustawienia trybu niskiej wody i włączeniu opcji "brudna woda" pokazywał takie jakie przedstawiam na załączonych zdjęciach.
Co może być tego przyczyną? Czy to uszkodzenie echosondy?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi