proraf Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Planuję zmianę multiplikatora do jerkowania ( do 90 gr). Do tej pory używałem poczciwej Daiwy Procaster.Wybór padł na ABU Revo, tylko jest ich tyle ze nie wiem który najbardziej nadaje się do jerkowania. Posiadam młynki Daiwy i Shimano, z ABU mam tylko Revo LT ( ale to do lekkiego łowienia).Proszę użytkowników tych multiplikatorów o sugestie którego z nich wybrać.Najlepiej jak by był to model z hamulcem magnetycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja jeśli bym musiał wybierać z revo do tej gramatury to wahałbym się pomiędzy beast a inshore, natomiast w ogóle z abu to zdecydowanie record Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Record? który model i rocznik polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Do 90 gramów to s/sx/stx 1 lub 2 generacji. Toro NACL to już grubiej.Zależy też czy będą to głównie przynęty 30-60 czy 60-90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Abu Revo Beast. Mam go od roku do przynęt 40 - 140g i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Bestia ładny multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Record? który model i rocznik polecasz?Ja generalnie na zasadach savuar vivre nie zagłebiam się w metrykę Taki o udało mi się wyrwać i konstrukcje z wyższej półki poszły w odstawkę:http://jerkbait.pl/page/index.php/multiplikatory.html/_/abu-record-rcn41-r123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Od ponad roku rzucam Abu Garcia Record Nr 51 klockami do 120 gram, i multik daje radę. Działa bez awarii, biorąc pod uwagę to, że został kupiony z drugiej ręki z giełdy tego forum. Na marginesie był to mój pierwszy multiplikator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja generalnie na zasadach savuar vivre nie zagłebiam się w metrykę Taki o udało mi się wyrwać i konstrukcje z wyższej półki poszły w odstawkę:http://jerkbait.pl/page/index.php/multiplikatory.html/_/abu-record-rcn41-r123Fajna mocna i pewna maszynka. Zapytałem o Recorda tak na wszelki wypadek bo mam i takie z lat 1943-1950 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 jesli abu to luknij na revo winch,najlepiej poprzednia wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dziękuję za sugestie. Wybór padł na Revo SX, znalazłem nowego z gwarancją w dobrej cenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Rafał którą generację Revo kupiłeś?Może jakieś wspólne łowienie na stawie Błotnym w najbliższy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jeszcze nie kupiłem. A łowienie jak najbardziej. Ale zawiozę Cie na inne łowisko.Jak oczywiście będziesz miał czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Będę miał trochę czasu, tylko wolisz w sobotę czy niedzielę?Na lekko, czy na grubo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) W niedzielę, na lekko za okoniem, trafia się sandacz.Zresztą wezmę wszystkie zestawy. To była żwirownia , bardzo dobrze zarybiona. Przenieśmy rozmowę na PW. Bo to nie na temat Edytowane 15 Listopada 2015 przez proraf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spocony_maciek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam, Chciałbym zacząć zabawę z Castem. Myślałem o sprzęcie w miarę uniwersalnym i przynętach w 25-60g. Szukając multika, natrafiłem na dużo pozytywnych opinii na temat modeli Revo S Revo SX i Revo STX. Różnice w cenach poszczególnych modeli to około 100-130 PLN. Bardzo bym prosił o wyjaśnienie czym one się różnią i odpowiedź na pytanie czy dla kogoś kto nigdy wcześniej nie stosował tej metody różnica między modelem S a STX będzie na tyle znacząca żeby płacić ponad 200 pln więcej.Jeżeli to nie będzie przesadą to prosiłbym również o radę jaki kij dobrać do tego tak aby całość zamknęła się w 1000 PLN. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Do poczytania http://jerkbait.pl/forum/44-multiplikatory/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi