wzdregaklb Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam. Potrzebuję informacji o odcinku Wisły w Grudziądzu. Chodzi mi o prawy brzeg Wisły bez starorzeczy w miejscowościach Zakurzewo, Wełcz, Rusinowo, Nebrowo od 842 km do 852,5 km. Chciałbym się dowiedzieć jakich gramatur głowek używa się na tym odcinku. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 O widzę że info na zwody potrzebnne <_< <_< Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzdregaklb Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 no i to bardzo szybko bo zawody tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No teraz to pytaj nie o rzekę a o jezioro chełmżyńskie Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzdregaklb Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Zmienili wisłe na chełmżyńskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczak Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Najświeższy komunikat : http://www.klubskala.pl/osagrudziadz/spinning/pliki/komunika ty/mp2010_komunikat2.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzdregaklb Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dzięki ale ja jeste w juniorach a juniorzy i seniorzy majom na innych łowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Kolega @tomczak też w juniorach będzie startował a ja w seniorach , jedziemy razem Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzdregaklb Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A z jakiego okręgu kolega @tomczak ? ja z okręgu opole i z koła WKS Wzdręga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wrocław WKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi